WordPress honlapkészítés kedvező áron!

A WordPress egy nyílt forráskódú keretrendszer, ami segít abban, hogy gyorsabban építsünk fel egy weboldalt. A WordPress lehetővé teszi, hogy weboldal szerkesztésnél ne a nulláról kelljen kezdeni, hiszen így már megvan az alap váz, tehát hamarabb elkészül egy weboldal, mintha egy programozóra bízná a munkát, aki elejétől mindent fel kell építsen.

WordPress honlapkészítés kedvező áron elérhető a Pixelhuszárnál, ahol a vezető, Mészáros Barna már 10 éve szerkeszt honlapokat, és az óta már elkészített 150 weboldalt a legnagyobb cégeknek. A honlapkészítés úgy működik, hogy először is felveszsük önnel a kapcsolatot, majd átbeszéljük, hogy mi is a kívánt weboldal célja. Ezután kialakítjuk a menüpontokat, majd összeállítjuk a képeket és a szöveges tartalmakat is. Ha ez megvan, elkészítjük a grafikai tervet és programozunk, hogy ezt a grafikai tervet meg tudjuk valósítani. Ezután elhelyezzük a képeket és a szövegeket a weboldalon, és már készen is van. Nagyon fontos lépés még a keresőoptimalizálás, ami majd a weboldalra irányítja azokat az internetezőket, akiket érdekel az adott weboldal tartalma.

A mobiltelefonra történő optimalizálás is nagyon fontos, hiszen manapság már mindenkinek van okostelefonja. Ez az optimalizálás úgy történik, hogy reszponzív technikával elérjük, hogy a weboldal szélessége minden esetben illeszkedjen a mobiltelefon szélességéhez, így mindig elérhető lesz az adott weboldal okostelefonon illetve tableten is. Ha kérdései lennének szolgáltatásainkkal kapcsolatban, nyugodtan tárcsázza a +36 70 506 1125 telefonszámot, vagy küldjön e-mail a barna@pixelhuszar.hu e-mail címre, és mi felvesszük önnel a kapcsolatot. További információkért és bővebb leírásért látogassa fel bátran weboldalunkat a pixelhuszar.hu-t.