E cigi liquid webáruház kiváló minőségű termékekkel!

Ha elektromos cigit szívsz, akkor érdemes tisztában lenni azzal, hogy az e-liquid folyadékot akár te is kikeverheted magadnak. Ehhez természetesen minőségi összetevőkre van szükség, azonban ezeket könnyedén megrendelheted, így semmi akadálya, hogy ízlésednek megfelelő liquid folyadékot kísérletezz ki!

E cigi liquid – Ahhoz, hogy el tudd készíteni saját e-liquid folyadékod, nem árt tisztában lenni pár dologgal. Ilyen például, ha az e-liquid a vízhez hasonlóan, a megfelelő hőmérsékleten gőz halmazállapotúvá válik. A folyadék körülbelül kilencven és kétszáz Celsius fok között alakul át gőz halmaz állapotúvá az e-cigi beállításától és típusától függően. Gyakorlatilag ez az a gőz, amelyet e-cigizés közben ki- és belélegzel. Sokakban felmerül a kérdés, hogy az e-liquid tulajdonképpen miből is áll. Akár házilag kevert, akár gőzölésre kész e-liquid folyadékról van szó, az alapját minden esetben a növényi glicerin, a propilén-glikol, valamint ezek elegye alkotja. Előbbi kapcsán sokan aggódnak, hogy mérgező, gyakran merül fel ez a vád, de nem kell aggódni, ugyanis teljes mértékben biztonságos.

Big mouth aroma
Big mouth aroma

A másik nagyon fontos összetevője az e liquidnek az aroma. Ma már számos aroma közül lehet válogatni. Ezek közül az egyik márka, amelyet érdemes megjegyezni, a Big Mouth melyet egy litván cég készít. A Big Mouth aroma termékek kellemes ízvilággal és kiváló minőséggel rendelkeznek, így a vásárlók igazán kedvelik őket. A gőzölés világában a Big Mouth desszert ízei a legkedveltebbek között találhatók meg. A Big Mouth aromák leginkább a Jungle Hit és az Al Carlo aromákhoz hasonlítanak árfekvésüket tekintve, továbbá minőség terén sem maradnak el tőlük. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a gandalfliquid.hu webáruházba!