Egyszerű és gyors Builder gel vásárlás!

A zselés körömhosszabbítás egy természetes körömre épített, UV fénnyel megkeményedett kemény zselével végzett eljárás. A manikűrös körömformát használ, ami alapvetően egy matrica, amely a köröm szabad széle (a köröm hegye) alá kerül, hogy meghosszabbítsa a köröm hosszát.

Builder gel kapható a marilynails.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk ha ön is szeretne builder gelt rendelni kedvezményes áron. Biztosan hallott már a zselés köröm előnyeiről: azonnali száradás, hetekig tartó kopás, hosszan tartó fényesség és sérülésállóság. De mit is jelent pontosan a „zselés köröm”? A kifejezés a tartózkodási helyétől, illetve a körömtechnikától vagy szalontól függően eltérő dolgokat jelent. De egy dolog, ami minden zselés körömben közös, az az, hogy mindig LED- vagy UV-fény hatására megköt. Ha a körmeit nem lámpában keményítik meg, akkor nem gélt használnak, akármit is mond a szalon. De melyik gél a legjobb? A Builder gel a kiváló önterülő formulának és a palacktól a körmökig terjedő dizájnjának köszönhetően csökkenti a zselérétegek és -betétek felvitelének idejét, így több ügyfele számára több időt biztosít. A Builder Base azzal az előnnyel is rendelkezik, hogy UV-sugárzással és LED-del is keményedik, és acetonnal 10-15 perc alatt felszívódik.

A Builder gel formula a hagyományos építőzselékhez képest könnyebb, rugalmasabb tapintású a körömön, és nem érzi majd nehezebbnek, mint egy géllakk manikűrt. A Builder gel egy rendkívül erős formula. Használható körömcsúcs vagy forma kiterjesztésére, valamint a természetes köröm megerősítésére. Használható a szokásos géllakk alapozók helyett, hogy hosszan tartó, strapabíró és erős alapot hozzon létre azon ügyfelek számára, akik körömtörést tapasztalnak, vagy akik természetes körmüket szeretnék megnöveszteni. További részletekért nézzen be a marilynails.hu weboldalra.