Minőségi öntöttvas bogrács jó áron!

Használja az öntöttvas bográcsot keményebb húsdarabok, például marhahús, szár és szegy lassú párolására, ahol a szöveteknek és az inaknak sok időre van szükségük, hogy megpuhuljanak. A bárány- és kecskehúsnak is jót tesz a hosszabb főzési idő, így a hús és a szósz csodálatosan intenzív ízt áraszt, legyen szó magyaros marhagulyásról vagy karibi currys kecskepörköltről. Használjon hőmérőt a hőmérséklet figyelésére, ami elég magas kel legyen ahhoz, hogy elpusztítsa a mikroorganizmusokat, de nem elég magas a hús keményítéséhez.

Öntöttvas bogrács elérhető a konyhamuhely.hu weboldalon, ezért nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk és itt megvásárolhatja a legjobb bográcsokat olcsón.  Hogy a vadnyugat hangulatát hozza a hátsó udvarba, az öntöttvas bogrács kihasználja az üst bőséges öntöttvas edényét, és függesztett tűzrakásként szolgál. A szénnel vagy fával megtöltött üst tökéletes edény parázssütéshez, grillezéshez vagy húsok grillezéséhez. Ez azt jelenti, hogy a bordák, a szárnyak, a steakek és a karaj közvetlen lángon mennek keresztül. A fő különbség a hagyományos grillezés között az, hogy az üst mélyebb edénye, valamint a grilltálca és a parazsatok közötti nagyobb távolság gyengédebb sütést tesz lehetővé anélkül, hogy lángok lobbannának fel a zsíros hús megszaggatására.

Bár az üst kiválóan alkalmas pörköltek párolására, de szárazabb ételekhez is kiválóan használható. A holland sütőhöz hasonlóan az öntöttvas bogrács masszív héja és nehéz fedele edényként szolgál a „tábori kenyér” vagy a kukoricakenyér sütéséhez. Az üst belsejét először olajozni kell, hogy a tészta keverék ne ragadjon le, a zárt fedél tetejére pedig forró parazsat kell helyezni, hogy minden oldalról meleg legyen. További részletekért és öntöttvas bográcsokért keresse fel a konyhamuhely.hu weboldalt.