Éjjeli lámpa gyerekeknek – a nyugodt alvás kulcsa

Az alvás gyermekkorban rendkívül fontos! Ez az az időszak, amikor a fejlődő idegrendszer konszolidálódik, megpihen. Ennek fényében törekedni kell arra, hogy a lehető legnyugodtabb körülmények között hajthassa álomra fejét az aprónép!

A fentiek kulcsa pedig nem más, mint az éjjeli lámpa gyerekeknek. Ez az eszköz nem csupán különleges és roppant dekoratív kiegészítőjeként szolgál a gyerekszobának, hanem rendkívül hasznos is. Először is éppen annyi fényt bocsát ki, ami nem zavaró az elalvás során, azonban megnyugtatóan bevilágítja a szobát, ha hirtelen felriad a gyermek. Így könnyedén felismerheti környezetét, nem fogja el félelem, s talán képes vissza is aludni egyedül. Emellett az sem hátrány, hogy az esti altatási ceremóniát ez a meghitt félhomály igazán bensőségessé teszi, a gyermekek könnyebben ellazulnak, elálmosodnak. S ha a kíváncsi gyermekszemek végre lecsukódnak, a szülők is balesetmentesen tudnak kiosonni a szobából.

Az elsőnapom.hu webshop széles kínálatot nyújt az éjjeli lámpa gyerekeknek kategóriában. Mind a forma, mind a minta és felirat tekintetében változatos és egyedi darabok rendelhetők és 7 színben változtatható a színük. Az Első Napom éjjeli lámpa gyerekeknek LED fénnyel van ellátva, így nem igényel izzócserét, s az USB kábel, mely az áramforrást biztosítja, az elemcsere alól menti fel a szülőket. Mindezek fényében hosszú távú befektetésnek bizonyul. A lámpák nem túl nagyok, így kis polcon vagy akár ablakpárkányban is elférnek. Mivel ez az éjjeli lámpa gyerekeknek lett szánva, fontos, hogy biztonságos anyagok felhasználásával készül. Az 5 mm-es plexi, a fa talp és a zárt elektromos rendszer gyermekbarát megoldásnak bizonyulnak. Keressék bátran az elsonapom.hu weboldalt és rendeljék meg a legszimpatikusabb éjjeli lámpát gyerekeknek, mely akár 2-3 munkanap alatt meg is érkezhet a megadott címre!