Esővízgyűjtő tartály alacsony áron a sunikft.hu-n!

Talán nem meglepő, hogy nincs olyan növény, amely nem szereti az esővizet. Képzelje el, hogy a szomjas növényeit az égből frissen hullott cseppek áztatják, és leveleik szakszerűen vezetik le a bőséget a száron egészen a talajba – egészen a gyökérzónáig, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Esővízgyűjtő tartály olcsón rendelhető a sunikft.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és rendelhet minőségi esővízgyűjtő tartályt. Az esővíz 100%-ban lágy víz. A települési vízben, a talajvízben és a felszíni vizekben található sóktól, ásványi anyagoktól, kezelési vegyszerektől és gyógyszerektől mentes esővíz tiszta hidratáló hatású. A sók és vegyszerek idővel felhalmozódnak a talajban, és ezek a maradványok kemények a növényeknek. Az esővíz segíthet eltávolítani ezeket a vegyszereket, és felfrissítheti a talaj egészségét. A kertészek tudják, hogy a legtöbb biotermesztésű növény az 5,5 és 6,5 közötti talaj pH-értékét részesíti előnyben. Ez a semleges pH 7 savas oldalán található, és a természet tervezése szerint ez az esővíz pontos pH-tartománya. A városi vizet viszont lúgossá kezelik, hogy megóvják a fémcsöveket a korrodálódással szemben, és pH-értéke 8,5 felett is lehet.

A szürkevíz (egyszer használt háztartási víz mosógépből, zuhanyzóból vagy mosdókagylóból) ugyanazzal a pH-értékkel kezdődik, mint a csapvíz, de a szappan típusától függően akár 10,5 is lehet, ha a kertbe kerül. Öntözzön esővízzel, hogy kiöblítse a talajt, és segítse a talaj pH-jának tökéletes egyensúlyát! Ha a tetőről gyűjtik össze, az esővíz nyomokban szerves anyagot tartalmaz. Ha ön is esővíz tartályt keres, nézzen be a sunikft.hu weboldalra, hiszen itt kedvező áron rendelhet, ráadásul ha ide látogat megtekintheti elérhetőségeinket is, hogy felvegye velünk a kapcsolatot.