Terveztessen hollywoodi mosolyt Nyíregyházán!

Ön is irigykedve nézi a címlapokon szereplő hírességeket, akik vakítóan fehér, szabályos fogsorral rendelkeznek? Azt gondolja ez csak az igazán híres és gazdag emberek kiváltsága? Szerencsére ez nem így van, ugyanis ma már bárki számára elérhető a mosolytervezés szolgáltatás!

Esztétikai mosolytervezés Nyíregyháza – Az egészséges, esztétikus, szabályos fogsor ma már nem kiváltság, hanem bárki számára elérhető szolgáltatás. A közösségi média világában hatalmas a hangsúly a megjelenésen. Soha korábban nem számított ennyire ki, hogy néz ki. A szabályos, esztétikus mosolyt gyakran az ápoltsággal veszik egy kalap alá. Vannak olyan hirdetések, melyek szerint pár fotó alapján néhány perc alatt megtervezik a hollywoodi mosolyt, majd pár nap alatt el is készül a csodás mosoly. Ezek legtöbbször leginkább szemfényvesztésnek nevezhető átverések, ugyanis ennél egy fokkal bonyolultabb a folyamat. A Smile Design Center fogászati magánrendelőben a mosolytervezés egy konzultációval indul. Ekkor a szakorvos felméri a fogak esztétikai és egészségi állapotát. Ehhez szükséges egy 3D panoráma röntgen vagy egy CT felvétel készítése is.

Ezt követően a felvételek alapján a fogakat elő kell készíteni, tehát szükség esetén fogpótlásra vagy koronafelhelyezésre kerül sor, ha szükséges. A következő lépés az állkapocs-ízület diagnosztika, melynek lényege, hogy a beépített fogazat olyan legyen, akár saját fogai. A mosolytervezés során 3D nyomtató nyomtatja ki az új mosolyt, így pontosan tudni fogja milyen lesz új fogsora. Ha elégedett a végeredménnyel, akkor következik a tényleges fog elkészítése. Az új mosoly akár évtizedekig fogja szolgálni! Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a smiledesigncenter.hu weboldalra és tájékozódjon!