Facebook törlés végleg az internetről

Ha már unja, hogy a Facebook minden adatát és képét tárolja, vagy egyszerűen meg szeretne válni fiókjától mert minden idejét elveszi, akkor weboldalunkra látogatva találhat módot arra, hogy véglegesen törölje Facebookját anélkül, hogy a cégnél megmaradnának az ön régi adatai.

Facebook törlés végleg elolvasható a tudasmania.hu weboldalon, ezért ha a törlés érdekli, akkor keressen fel minket és megtalálhatja annak lépéseit. A Facebook fennállásának kezdetétől fogva kérdéseket vetnek fel Zuckerberg etikájával kapcsolatban. Egyes információk szerint a Facebook felhasználói adatait felhasználva kitalálta az e-mail jelszavakat, és személyes e-maileket olvasott el, hogy ezzel hitelesebbnek tűnjön riválisaival szemben. Ezek az állítások, bár nem bizonyítottak és kissé datáltak, mégis aggasztó kérdéseket vetnek fel a világ legnagyobb közösségi hálózatának vezérigazgatójának etikájával kapcsolatban. Különösen meggyőzőek, tekintve, hogy a Facebook úgy döntött, hogy több mint 65 millió dollárt szán egy ehhez kapcsolódó per rendezésére, azzal a feltételezéssel, hogy Zuckerberg valóban lopta a Facebook ötletét.

A Facebook alapítója és vezérigazgatója tavaly januári adatvédelmi változásainak védelmében a következőket mondta: „Az emberek valóban kényelmesek lettek, nemcsak több információt és különféle adatokat osztottak meg, hanem nyíltabban és több emberrel osztották meg ezeket. Ez a társadalmi norma olyasvalami, ami az idők során fejlődött. Lényegében ez azt jelenti, hogy a Facebook nemcsak mindent tudni akar rólunk és birtokolni akarja ezeket az adatokat, hanem mindenki számára elérhetővé tenni is. Amennyiben ön is unja ezt és törölné fiókját hogy védje adatait keresse fel a tudasmania.hu weboldalt, ahol rengeteg előnyét is elolvashatja a Facebook használatának.