Flitter baba Zequins zöld bagoly nagyon aranyos plüss figura

A legkisebbek sokszor nagyon kötődnek egyes plüss figurákhoz. Ez a zöld bagoly is egy ilyen figura, melyet nagyon könnyen meg lehet szeretni és könnyen a szívükhöz nőhet.

Flitter baba Zequins zöld bagoly nagyon érdekes színkombinációban található meg, melynek köszönhetően a kicsik nagyon gyorsan megszeretik őket. Az érdekessége pedig még abban rejlik, hogy visszafordítható flitterekkel van ellátva. Ebben a termékcsaládban különböző figurákat találhatunk meg köztük kiskutya, madarak, nyulak, egyszarvúak, medvék, baglyok és majmok. Így mindenki a saját kedve szerint válogathat, hogy számára mi a legszimpatikusabb. Minden egyes karakter külön személyiséggel és karakterrel rendelkeznek, arckifejezéssel és színekkel rendelkeznek. A flitterek igazán csillogóvá és mágikussá teszik a játékot. Amennyiben szeretne egy különleges kisbarátot a gyermekének, illetve unokájának, akkor nincs más teendője, mint felkeresni bennünket a honlapunkon, melyet a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva találhat meg. A webshopunkból akár már pár kattintás által megrendelheti a legszimpatikusabb termékeket, melyet 1-3 munkanapon belül kiszállítunk a megadott lakcímre az ország bármely terültén.

További bővebb információt a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon kaphat. Illetve írhat még nekünk az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre. A honlapunkon a teljes terméklistánkat megtekintheti, amelyen belül szeretném felhívni a figyelmét az akciós termékekre, melyeket most kedvező áron vásárolhat meg. Lepje meg a gyermekét egy különleges ajándékkal születésnapjára, névnapjára, illetve bármilyen más alkalomra. Forduljon hozzánk bizalommal hiszen nálunk mindig a legújabb termékeket találhatja meg. Várjuk sok szeretettel!