Kalóz hordóban társasjáték a legkisebbek számára

Az ünnepek közeledtével szeretné meglepni a gyermekét valami igazán izgalmassal? Akkor látogasson el a weboldalunkra, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti.

Kalóz hordóban társasjáték akár már a legkisebbek számára is kiváló szórakozást jelenthet. Ugyanis ez a társas már 4 éves kortól használható. Egy igazán izgalmas játékot takar, melyet egyszerre akár többen is játszhatnak, így még élvezetesebb lehet a játék. A játék lényege abban rejlik, hogy a hordóban tartózkodó kis kalóz bábut minél később ugrasszuk ki. A társasjáték tartalmaként megtalálhatunk egy hordót, a kis kalózt, és 24 darab színes kis játékkardot. Az izgalmas szórakozás érdekében 2-4 fő számára ajánlott. A játék mindaddig tart még a kis bábú ki nem ugrik a hordóból. Az lesz a győztes, akinél egyszersem ugrik ki a kalóz a hordóból. Tehát vigyázz, hogy hova szúrod a kardodat, mert, ha eltalálod a kalózt már is vesztettél. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, és szeretné valami igazán különlegessel meglepni a gyermekét, illetve az unokáját, akkor nincs más teendője, mint felkeresni bennünket a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva.

A honlapunkon minden további bővebb információt megtudhat, illetve a legszimpatikusabb játékokat akár már pár kattintás által meg is rendelheti. A megrendelt termékeket akár már pár munkanapon belül kiszállíthatjuk a megadott lakcímre, így elkerülheti a hosszas keresgéléseket és sorban állásokat. Ajánljuk még figyelmébe az akciós termékeinket, melyeket most nagyon kedvező áron vásárolhat meg. Keressen fel bennünket a honlapunkon, illetve még elérhetőek vagyunk a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. Vagy írhat még nekünk az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre. Várjuk sok szeretettel!