Foci eb menetrend a foci rajongóknak

Az átrendezett Euro 2020 tornáig már alig egy hónap van hátra, amikor az UEFA végre megünnepli a verseny 60. évfordulóját. Európa-szerte már tavaly készültek a bajnokságra, amely eredetileg 2020. június 12-én kezdődött volna.

Foci eb menetrend elérhető teljes egészében és teljesen ingyenesen a focieb2021.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk és itt mindent megtalál ami érdekelheti a foci eb-vel kapcsolatban. London Glasgow társaságában testvérvárossá válik a D-csoport mérkőzéseinek megrendezésére. A Wembley Stadion ad otthont Anglia mindhárom csoportmérkőzésének, két mérkőzésnek a legjobb 16-ban, az elődöntőknek és a döntőnek. 3000 önkéntes létfontosságú szerepet játszik abban, hogy felejthetetlen élményt nyújtsanak mind a szurkolók, mind a résztvevő csapatok számára. De a koronavírus megjelenése soha nem látott hatással volt a futballvilágra, és arra kényszerítette a szervezőket, hogy gondolják át, mikor kezdődhet a bajnokság. Tavaly márciusban jelentették be, hogy 2021 nyaráig felfüggesztették, de továbbra is „Euro 2020” néven fogják ismerni.

A bajnokságra 60 éve kerül sor, amelyet továbbra is a kontinens számos városában rendeznek meg, és a londoni Wembley döntőjével zárul. Cristiano Ronaldo Portugáliája legyőzte Franciaországot az utolsó verseny döntőjében. Most minden szem az idei nyári versenyre figyel, és a csapatok néhány hét múlva végre készen állnak a továbbjutásra. Az átütemezett bajnokság jelenleg 2021. június 11-én, pénteken kezdődik, a római Stadio Olimpico rendezi a nyitó mérkőzést Törökország és Olaszország között. Anglia június 13-án, vasárnap a Wembleyben kezdi meg Horvátország elleni mérkőzését. Skócia egy nappal később a Cseh Köztársaság ellen mérkőzik meg a Hampden Parkban, csakúgy, mint Wales, aki Azerbajdzsánban játszik Svájccal. További részletekért nézzen be a focieb2021.hu weboldalra.