Fur Balls plüss ibolya színben – kutyus, nyuszi, cica változatban

A gyermekek előszeretettel cirógatják, ölelgetik, játszanak plüssökkel. A Fur Balls plüss egy olyan játék, amivel a gyerek nem csak játszhat, de gondoskodhat is róla.

Fur Balls plüss ibolya színben – kutyus, nyuszi, cica az édes kis játékok, melyekre minden gyermek vágyik. Minden gyermek szeret játszani, ez tagadhatatlan. A plüssöket pedig igazán szeretik, mivel az édes kis puha játékhoz jó hozzábújni és akár aludni is lehet vele. A Fur Balls dobozba pillantva egy apró kócos szőrcsomóra bukkanhat a gyermek. Egy kis gondoskodással azonban egy-kettőre selymes bundája lehet a plüssnek. A fürdetés és a szárítás hatására a plüss csodásan fog kinézni. A gondoskodás és az ápolás hatására a gyermek legújabb plüss barátja igazán szép lesz. A legizgalmasabb talán az, hogy nem lehet tudni, hogy a doboz mit rejt. Egy édes kis cica, egy kedves nyuszi vagy egy vidám kutyus. A három közül bármelyik lehet, így a gyermek izgatottan várhatja legújabb kis barátja érkezését és gondját viselheti. A plüssnek fürdetésre, szárításra, fésülésre és persze szeretetre van szüksége, amit egy apró gyermek garantálni tud számára.

A Fur Balls plüss ibolya színben kapható és egy teljes készletben. A készlet tartalmazza még a hajdíszt, kefét, nyakörv névtáblát, amire felírható a plüss kis kedvenc neve és egy örökbefogadási bizonyítvány. Ez az édes kis plüss tökéletes ajándék akár már öt éves korú gyermekek számára is. A Fur Balls ibolya színű plüss segít a gyermekeknek, hogy jól szórakozzanak és egyben felelősségre is tanítja őket, így egy nagyon hasznos játéknak nevezhető. A Fur Balls ibolya színben kapható plüss figuráit a jatek-webaruhaz.hu weboldalon tudja megtekinteni a többi izgalmas és érdekes játékkal együtt.