Fürdőszoba lámpa vásárlása alacsony áron

A fürdőszobai világítás fontos szerepet tölt be: a fürdőszobában kezdjük a napot, és készülünk fel mindennapi feladatainkra. A jó megvilágítás nélkülözhetetlen a reggeli mindennapos testápoláshoz – legyen szó fogmosásról, borotválkozásról vagy sminkelésről. Ahhoz, hogy a tükörbe nézve tisztán lássa az arcán lévő összes apró részletet, különösen a fényforrás színvisszaadása létfontosságú.

Fürdőszoba lámpa rendelhető az egloshop.hu weboldalon böngészve, tehát válassza ki azt a lámpát amely leginkább illik a fürdőszobájához és biztos lehet benne, hogy akciós áron megrendelheti.  Csak az optimális színvisszaadás teszi lehetővé az arc színeinek természetes reprodukálását. Ezen túlmenően a jó fürdőszobai világítás optimális látási feltételeket biztosít még az olyan érzékeny reggeli tevékenységekhez is, mint a borotválkozás. A halogén lámpák jó megoldásnak bizonyulnak, mivel Ra=100-as színvisszaadási indexet érnek el, ami a lehető legjobb értéknek tekinthető. Így a színek és formák hűen jelennek meg. Más helyiségekkel ellentétben van néhány sajátosság, amelyeket figyelembe kell venni a fürdőszoba világítás kiválasztása esetén.

A tükörvilágítás legyen lágy, szórt és alacsony árnyékolású. A környezeti világításnak viszont inkább fókuszáltnak kell lennie. Általában ez fordítva van: a környezeti világítás szélesen és lágyan szórja be a helyiséget, míg a zónavilágítás többnyire fókuszált. Ez a fürdőszobában más. Kisebb fürdőszobákban vagy vendég WC-kben általában elegendő a tükör megvilágítása – nincs szükség további környezeti megvilágításra. Nagyobb fürdőszobákban ajánlatos kombinálni a tükörvilágítást fali lámpával vagy felszerelhető tükörlámpával és a fókuszált környezeti világítással, például mennyezeti lámpával. Amennyiben többet tudna meg és rendelni szeretne nézzen be bátran az egloshop.hu weboldalra!