Geda teherliftek és függőplatformok

A Geda teherliftek általában nagyobbak és nehezebb rakományok szállítására képesek, mint a személyliftek, általában 2300–4500 kg-ig terjedhetnek. A teherfelvonók kézi működtetésű ajtókkal rendelkeznek, és gyakran masszív belső kialakítású fülkével ellátottak (amelyet burkolatnak hívnak), hogy megakadályozzák a be- és kirakodás közbeni sérüléseket.

Geda teherliftek és függőplatformok rendelhetőek sok más hasonló berendezés mellett a gedalift.hu weboldalon méghozzá igen kedvezményes áron, ezért megéri ide látogatni, ha önnek is ezekre a berendezésekre lenne szüksége. Létezik mind vontató, mind hidraulikus teherlift is. Ezeket a felvonókat kifejezetten úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nehéz terheléseknek. A teherliftek általában alacsonyabb sebességgel közlekednek, mint az utasliftek, de nagyobb teher szállítására épülnek, és a nehezebb munkakörülményeknek is ellenállnak. Különböző teherlift-stílusokat ajánlunk és kínálunk a kívánt alkalmazás és a speciális követelmények alapján. Csapatunk, mint mindig, tapasztalt a szokásos kialakítás testreszabásában, hogy bármilyen alkalmazáshoz illeszkedjen.

A Geda függőplatform moduláris, gyorsan telepíthető, működő platformrendszert kínál, amely a szerkezetek külső kerületére rögzíthető, és magas szintű hozzáférést tesz lehetővé anélkül, hogy korlátozni kellene az alábbi területet például állvány építésével. Ez a könnyű rendszer tartalmaz egy konzolt, amelyet számos tartó segítségével felfüggesztenek vagy rögzítenek a szerkezethez. Ha esetleg többet tudna meg ezekről, vagy megtekintené a teljes kínáltunkat, keresse fel bátran a gedalift.hu weboldalt és itt mindenről többet tudhat majd meg. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha esetleg a termékek után érdeklődne.