Green Autókölcsönző – a legjobb partner a szállításban!

A Green Autókölcsönzőnél kedvező áron bérelhet jobbnál jobb kisteherautókat és hűtőautókat, amelyek mind műszakilag felszereltek, és nagyon jó megoldást jelentenek nagyobb súly szállítására vagy tárolására. Kínálatunkból minden kedves bérlő kedvére válogathat a kisteherautók, hűtőautók, emelőhátfalas kisteherautók, kisbuszok, teherautók, valamint személyautók között.

A http://www.greeanutokolcsonzo.hu weboldalon akár ajánlatot is kérhet. Kisteherautóinkat főként vidéki munka, áruszállítás, vagy költözés esetén szokták kibélelni, hiszen ezekkel megoldhatóak a kisebb szállítási feladatok.  Hűtőautóinkat általában éttermek és cukrászdák szokták igényelni, de ezen kívül esküvőkre, szabadtéri rendezvényekre, disznóvágásra vagy vadászatra is tökéletesek lehetnek, hiszen nagy mennyiségű ételt muszáj egy hűtött helyen tárolni ilyen eseményeknél. Emelőfalas kisteherautóinkat szintén költözés és áruszállítás esetén bérlik, főleg akkor, ha megbízhatóan szeretnének nagyobb terhet mozgatni. Kisbuszaink rendkívül praktikusak lehetnek kirándulásokhoz, nyaralásokhoz, esküvőkhöz, hiszen ezek az autók 9 személyesek és akár sofőrt is biztosítunk az autók mellé.

Teherautóinkat főleg akkor szokták kibérelni, amikor ritkán van szükség nagyobb teher vagy csomag szállítására. Személyautóinkat pedig kísérőjárműként, akár bevásárláshoz vagy rokonlátogatáshoz is bátran kibérelheti. Amennyiben többet szeretne tudni szolgáltatásainkról, vagy meg szeretné tekinteni az autókat, látogassa fel weboldalunkat, a greenautokolcsonzo.hu-t. Ha kérdezni szeretne, erre is van lehetőség, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@greenautokolcsonzo.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 229 4100 telefonszámot.