Kiváló játékok az www.exitgames.hu oldalán!

Az Exitgames weboldala azért jött létre, hogy egy helyen legyenek összegyűjtve az ország legjobb és legszórakoztatóbb interaktív játékai, amely az ország több pontján játszhatóak, akár angol nyelven is, ráadásul csapatokban is lehet jelentkezni. Weboldalunkon kedvezményeket és kuponokat is találhat, amelyekkel megkönnyítjük érdeklődőink dolgát. Látogassa fel weboldalunkat és győződjön meg saját szemével a játékok nagyszerűségéről!

A www.exitgames.hu weboldalon megtalálhatja egy „kosárban” Magyarország legjobb logikai és szabadulós játékait, például a Kaland Körutat, a Titokszobát, a Logikamrát, a Bankrablást, illetve az Enigma Küldetést stb. A Kaland Körút játékban át kell utazni a fél világot, miközben ügyességi és logikai feladatok várják a 2-6 fős csapatokat, akik ha nagyon ügyesek, akár 1 óra alatt végezhetnek. A Titokszoba egy logikai illetve nyomozós játék, amely lényege, hogy ki kell deríteni mi történt a Lullenstyd Intézettel és összefüggéseket kell keresni. A játékot 3-8 fős csapatok játszhatják. A Logikamra szintén egy logikai játék, amelyben rengeteg logikai fejtörő és izgalom van, így a csapat egy percre sem fog unatkozni.

A Bankrablás nevű játék egy rablós, logikai játék, amelyben komoly nehézségeket kell legyőzni azért, hogy megszerezze a hatalmas összeget a bankból. A kritikák szerint ez az egyik legjobb játék, és ez az egyik legélménydúsabb is. Az Enigma Küldetés játék 3 emeletes és másfél óra van a kijutásra. Amennyiben többet szeretne megtudni játékainkról, vagy megtekintené a teljes kínálatot, látogassa fel weboldalunkat az exitgames.hu-t. Kérdések felmerülések esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@exitgames.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 20 494 9957 telefonszámot.