Győri szállások a legjobb áron!

Ha hosszú ideig tartózkodik egy városban munka miatt vagy túra miatt, akkor jó választás lehet önnek szállodánk. Hotelünkben a legtöbb kényelmi szolgáltatás elérhető és sokkal alacsonyabb áron mint bármilyen más luxushotelben.

Győri szállások a legjobb áron elérhetőek, ezért nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat az etalonhotel.hu-t, hiszen itt többet tudhat meg két- illetve háromágyas szobáinkról. Szállásunk jól megközelíthető helyen van, ráadásul a városban sehol nem fog olyan jó árajánlatot kapni mint a mi szállodánkban. Hotelünk  a legolcsóbb és leginkább hozzáférhető szálláshelyet jelenti azon utazók számára, akik kis költségvetésűek. Minél nagyobb a szoba, annál több ember alhat benne, és annál jobban oszlik a költség. Annak ellenére, hogy hotelünk nagyon olcsó, teljesen biztonságos, jó környéken található és kényelmes ágyakkal rendelkezik. Kevesebbet fizet majd,  ha egy közös vagy szobában tartózkodik, de nyilvánvalóan nem lesz sok magánélete itt. De ne aggódjon, a közös helyiségekben van szekrény is, ahová elpakolhatja dolgait, így otthon érzi majd magát nálunk.

Hotelünknek van saját konyhája, van TV és kártyajátékok is, a wi-fi korlátlanul és ingyenesen használható. A hotelünk egyik legjobb tulajdonsága az, hogy könnyű emberekkel kapcsolatba lépni a klubszoba által, és így könnyű barátságos társaságot találni a városi tevékenységekhez. Amennyiben megtekintené a hotelünk és szobáink teljes leírását, nem kell mást tennie, mint fellátogatni weboldalunkat az etalonhotel.hu-t, hiszen itt képeket is nézhet a hotelről és a szobákról, ráadásul lehetősége lesz árajánlatot is kérni tőlünk. Fel is veheti velünk a kapcsolatot, így bármikor felteheti nekünk kérdéseit, elérhetőségeinket pedig weboldalunkra kattintva találhatja meg.