Gyors felszívódású, kiváló hatóanyagú arckrém

Milyen egy jó arckrém? Amellett, hogy védi és hidratálja a bőrt, regenerál, ránctalanít és szépít. Mindezt pedig úgy, hogy közben nem árt a bőrnek. Egy átlagos kozmetikum két-három százalék hatóanyagot tartalmaz. A jobb minőségű professzionális kozmetikumok tíz-tizenöt százalékot, míg a DRHAZI által kifejlesztett kozmetikumok száz százalék hatóanyag kozmetikummal rendelkeznek.

Arckrém terén érdemes DRHAZI terméket választani! A DRHAZI arckrémek speciális összetétellel rendelkeznek, így hatékonyan beépülnek a bőrbe, kiválóan felszívódnak és bőrregeneráló hatást biztosítanak. A DRHAZI arckrémeket a bőrazonos emulgensek, a bőrt felépítő sejtszintű anyagok, a bőrazonos olajkompozíció, az intenzív hatású nanopeptidek tudatos keveréke és a liposzómák teszik hatóanyagkozmetikumokká. Mivel kis manufaktúráról van szó, így a nagy kozmetikai cégek számára nem jelentenek konkurenciát a DRHAZI termékek. Ez alapvetően nem is baj, hiszen a hightech arckrémek előállítása egyáltalán nem olcsó, hanem drága és nehéz folyamat, így sosem hoz akkora profitot, hogy tömeggyártásba lehessen vele kezdeni. Viszont tökéletes azoknak a nőknek, akik kiváló minőségű arckrémmel szeretnék kényeztetni a bőrüket.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a DRHAZI arckrémet a bőr szinte rögtön beszívja, ami nem is csoda, hiszen az arcbőr ki van éhezve a tápanyagokra. Eleinte szinte felfalja a krémet a bőr és nagyobb adagra van szüksége, viszont, ahogy egyre jobban feltöltődik a tápanyagokkal, egyre kevesebbel is beéri. Nappalra hidratáló, míg éjszakára regeneráló arckrémet érdemes beszerezni. Ha érdeklődik a DRHAZI termékek iránt és szeretne bővebben tájékozódni, esetleg be is szerezne egy arckrémet, akkor látogasson el a webshop.drhazi.hu webáruházba!