Három írónő, három különböző stílus!

Az olvasás a leghasznosabb elfoglaltságok egyike, ám ha Te is szeretsz olvasni, akkor nagy valószínűséggel már számos regényen átrágtad magad. Most bemutatunk három írónőt és három különböző stílust, melyek közül kedvedre tudsz válogatni, attól függően, hogy a romantika, a kaland, vagy inkább az igaz szerelem az, amiről szívesen olvasol. Mindhárom szerző számos regénnyel büszkélkedhet, nem fogsz unatkozni!

Ha a romantika az, amit keresel a regényekben, akkor Harlequin az, amit neked találtak ki. Az ismert kiadó nemrégiben újra finom kis történetekkel jelentkezett. Nora Roberts, a világ egyik legsikeresebb romantikus-regény írója nagyjából százhatvan regénnyel jelent meg, melyek közül sok vezette a bestseller listákat. A hazánkban is ismert szerző regényei a megjelenés után szinte azonnal elfogynak. A nemrégiben hatvanadik életévébe lépett szerző ma is aktívan dolgozik, érdemes tehát figyelni és lecsapni megjelenő műveire.

Debbie Macomber a kisvárosok szerelmi életét tárja fel az olvasók előtt. Az írónő a kezdeti nehézségek, a visszautasítások után sem hagyta abba az írást, így könyvei ma már szinte kivétel egytől-egyig a világ bestseller listáinak élén szerepelnek. Az igazi szerelem, a romantikus irodalom képviselője Ő. Az írónő százötven regénye közül válogathatsz, melyek a világban hatvanmillió példányban jelentek meg. A hölgy életműdíjjal és a szerelmesregény-írók díjával is büszkélkedhet.

Amennyiben viszont sem a romantika, sem az igaz szerelem nem elégít ki önmagában, az igazi kaland az, amit keresel, akkor Susan Wiggsnél megtalálod, amire vágysz. Az írónő egy csendes-óceáni szigeten él és ma is aktívan dolgozik. A Harvard Egyetemen végzett, egy ideig tanárként dolgozott, de hamar ráérzett az írás szépségére. A legnagyobb sikert a Tóparti történetek sorozat hozta meg számára. Stílusa és történetei egyaránt hűek a romantikához és a mély érzelmekhez is.