Intézze olyan egyszerűen a számlázást, mint még soha!

Ma már, amikor annyi számla kell, amikor az ügyintézés egyre bonyolultabbá válik, akkor az átlátható és hatékony munkavégzés érdekében érdemes követni az újításokat, vagy azokat a programokat, melyek segítségünkre lehetnek abban, hogy vállalatunk ügyeit gördülékenyebben és gyorsabban intézzük, mint valaha. A cégünk által kifejlesztett program számlázó modulja remek segítséget kínál, hiszen átfogó megoldást biztosít a cég működése során kiállítandó számlák előállítására, azok kézbesítésére és karbantartására.

Az általunk biztosított rendkívül praktikus program segítségével a nyilvántartott ügyféltörzs részére bármilyen termék és szolgáltatás ellenértéke kiszámlázható a számlázó modul által. Ami nagy előnyt jelent sok hasonló programmal szemben, hogy a létrejövő számlák papír alapon és elektronikusan is kézbesíthetőek az ügyfelek számára. A modul emellett lehetővé teszi, hogy ügyfelei részére eseti-, normál-, félautomata- és automata módon is készítsen számlákat. Az pedig teljesen az Ön választása, hogy a számlázó által előállított számla papír alapú, vagy költségkímélő és környezetbarát elektronikus számla legyen.

A számlázó több, mint egy egyszerű számlát adó szoftver, hiszen segítségével lehetőség nyílik arra is, hogy ügyfelei folyamatos szolgáltatásainak nyilvántartására, testre szabására ne jelentsen plusz munkát. A számlázó mindemellett lehetőséget ad is, hogy olyan átfogó és részletes kedvezményrendszert alakítson ki, mely segítségével hatékonyan tudja növelni ügyfelei elégedettségét, kezelheti azok egyedi igényeit is.

Az áttekinthető, egyszerű, és gyors számlázó érdekében Önnek is csak annyit kell tennie, hogy hozzánk fordul és biztos lehet benne, hogy döntésével, avagy a programmal maximálisan elégedett lesz, hogy az Ikron Fejlesztő és Szolgáltató Kft. munkája felülmúlja minden elvárását!