Használj MarilyNails díszítő zselét manikűrödhöz!

Ma már igazi mesterműveket lehet létrehozni a különféle körmös eszközök, alapanyagok, díszítő zselék segítségével. Ha szeretnél különleges manikűrt készíteni, akkor érdemes megismerned a MarilyNails díszítő zseléit!

Díszítő zselé használatával körmeid az önkifejezés eszközévé válhatnak. A díszítő zselé több szempontból is kiváló termék. Ha szeretnél díszítő zselét vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy válassz minőségi terméket, mely hosszútávú, minőségi eredményt biztosít. A MarilyNails díszítő zselé családja a MaxPaint Colorgel Free és a 3Dimension Colorgel csodálatos körmöket eredményez. A díszítő zselé család minden tagja valóságos pigment bomba, így igazán telt színekkel tudsz dolgozni. Az alapszíneket kedvedre tudod variálni, a keverőpalettádon akár két, három, de akár több színt is kombinálhatsz, így különleges, egyedi végeredményt hozhatsz létre. A díszítő zselé könnyen az önkifejezés eszközévé válhat. A fehérrel kikevert színek világosabbá válnak, míg a feketével kevert színek sötétebbé tehetők. A díszítő zselé nem alkalmas a körömfedésre, azonban csodás manikűr létrehozásához elengedhetetlen.

A zselék színkeverési lehetősége végeláthatatlan, ezért mindenképp érdemes beszerezni. Akár profi körmös vagy akár hobbi gyanánt pingálod ki otthon a körmeid, érdemes ezeket a csodás díszítő zseléket választani! A díszítő zselé LED lámpában két-két és fél perc alatt, míg UV lámpában háromnégy perc alatt köt meg. Érdemes megtekinteni a MarilyNails további termékeit is, amikkel szintén csodás alkotásokat hozhatsz létre! A díszítő zselékkel olyan körmeid lehetnek, amikről mindig is álmodtál. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor látogass el a marilynails.hu webáruházba, valamint tekintsd meg a széleskörű, minőségi termék választékot!