Hatalmas Black Friday akciók idén is!

A ma már hagyománynak számító Black Friday esemény hatalmas akciókkal szolgál a vásárlók számára, így aki szeretne pénztárcabarát áron kiváló ajándékokat vásárolni karácsonyra, annak semmiképp sem szabad kihagyni ezt a nagyszerű alkalmat. A Black Friday ugyanis a karácsonyi bevásárlószezon hivatalos nyitónapja.

Black Friday napján érdemes kényelmes cipőt húzni, hogy minél több üzletbe be tudjon térni és élni tudjon az akciók adta lehetőségekkel! A Black Friday ma már afféle hagyomány, azonban története a hatvanas évek Amerikájáig nyúlik vissza. Az elnevezés nem volt épp pozitív kezdetben, ugyanis a philadelphiai rendőrség nevezte el a Hálaadás utáni első pénteket Black Friday-nak, mivel ezen a napon az emberek hosszú sorokban kígyóztak az üzletek előtt és hatalmas dugók voltak az utcákon. Az elnevezés maradt, a hatalmas akciókkal teli esemény pedig az egész világon elterjedt. Így Magyarországon is évente sor kerül a Black Friday-ra és az üzletek sorra árazzák le termékeiket. A vásárlók számára ez kiváló lehetőség, hogy olcsón szerezzék be a karácsonyi ajándékokat. Ezen a napon akár 50-70 %-os kedvezményeket is ki lehet fogni.

Mivel nagyon sokféle üzlet csatlakozott már az eseményhez, a vásárlók a legkülönfélébb termékeket tudják megvásárolni az eredeti ár töredékéért. Nem csak üzletekből, hanem webáruházakból is vásárolhat, még pedig kiváló árakon. Ahogy már fentebb is említettük, a Black Friday nem rendelkezik állandó dátummal, mivel a Hálaadást követő első pénteki nap. Érdemes élni a hatalmas akciókat ígérő eseménnyel. Vásároljon akár családtagjainak, akár saját magának, a legjobb, ha mindezt pénztárcabarát módon teszi. Ha szeretne megtudni minden fontos információt a Black Friday-ról, akkor látogasson el a black.friday.hu weboldalra!