Nottevit, alvás segítő termékek a nyugodt alvásért

Az alvászavar a népesség jelentős részét érinti, itthon és a nagyvilágban egyaránt. Nagyon leegyszerűsítve akkor beszélhetünk alvászavarról, amikor bár lenne lehetősége az embernek aludni, azonban mégsem képes rá. Ehelyett forgolódik, a plafont bámulja vagy ha sikerült is elaludni, az éjszaka során többször is felriad.

Alvás segítő használata által újra át tudja aludni az éjszakát és kipihenten ébred. Sokan küzdenek alvászavarral, azonban a többség lekicsinyli a problémát vagy nem is igazán akar tudomást venni róla. Az alvászavar ma már meglehetősen általános problémának mondható, sőt azt sem túlzás kijelenteni, hogy népbetegségről van szó. Ennek oka elsősorban a felgyorsult élet, a rohanó mindennapok, melynek eredményeként éjszaka sem valósul meg a pihenés. Holott az alvásnak komoly szerepe van abban, ahogy nap közben érzi magát az ember. Az alvászavarral küzdőknél jellemzően napközben nagy eséllyel hangulatingadozás, nyűgösség, koncentrációs zavar jelentkezik, mely az iskolai vagy munkahelyi teljesítményen is megmutatkozik. Ráadásul a közlekedési balesetek esélye is megnő.

Nagyon gyakran életmódbeli váltásra van szükség annak érdekében, hogy a jó minőségű éjszakai pihenés újra megvalósuljon. Idővel testi panaszok is jelentkeznek, ha huzamosabb ideig fennáll az alvászavar, ezért nem szabad félvállról venni a problémát. A nyugodt és pihentető alvás során gyakorlatilag a test karbantartása, regeneráció történik, így nagyon fontos, hogy jó minőségű legyen az alvás. A kettős hatással rendelkező Nottevit termékcsalád tagjai segítik a pihentető alvást és stresszoldó hatással is rendelkeznek. Ennek köszönhetően a világon egyedülálló összetételű termékekről van szó. Bővebb információkat a nottevit.hu weboldalon talál!