Hirtv műsor kezdése online is elérhető

A hír azért fontos, mert frissíti a világról alkotott nézetünket, és erre válaszul cselekszünk, ez alapján döntünk, és emiatt változik az, hogy miként érzékeljük a világot. A hírek minden eddiginél több formát öltöttek. A legfontosabbak viszont még mindig a televíziós hírek. További infókat erről a weboldalunkon olvashat.

Hirtv műsor várja önt is a musor.tv weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg a hirtv műsorát ingyenesen úgy, hogy még sorban sem kell állnia az újságárusnál.  A meglátogatott webhelyek, az olvasott tweetek, a kedvelt facebook-bejegyzések, bármelyik médiaplatformról van szó, mindegyik hírekkel szolgál, de nem olyan hiteles hírekkel, mint a hirtv. Ezek az információrészletek összeadják világnézetünket, és tájékoztatnak minket a világ dolgairól. Mit gondolunk Szíriáról? Van az a fajta abortusz, amivel egyetért? Legalizálni kellene a meleg házasságot? Szavazzunk-e egy kormányra, aki csökkenteni akarja a társasági adót, szemben azzal, aki állami finanszírozású egészségügyi ellátást kíván létrehozni?

Ezekre a kérdésekre válaszolni tudunk a világnézetünk és a rendelkezésünkre álló információk alapján. Ezeket az információkat pedig a hírekből kaphatjuk meg. Nagyon fontos megtalálni a lehető legobjektívebb hírforrást, hogy megalapozott döntéseket hozhasson a legfontosabb kérdésekről. A hirtv is egy ilyen hiteles és objektív hírforrás, tehát érdemes megtekinteni a műsorokat. Amennyiben többet tudna meg a hirtv-ről és műsorújságunkról, nem kell mást tennie, mint fellátogatnia a musor.tv weboldalt, hiszen itt minden részlet le van írva, ami érdekelheti és az egész heti hirtv műsort is megtekintheti majd. A műsorokról egy rövid leírást is olvashat majd. Weboldalunkra kattintva más ismeretterjesztő csatornákat is megtalál.