Szedjen Ön is multivitamint D vitaminnal!

Az egészséges immunrendszer elengedhetetlen feltétele a kellő vitamin és ásványi anyag bevitel. Sokan erre nem fordítanak kellő figyelmet, különösen télen, amikor a gyümölcs és zöldség fogyasztás megcsappan, ráadásul a napfény hiány miatt a D vitamin sem termelődik megfelelő mértékben. A problémára a multivitamin fogyasztás jelenthet megoldást!

Multivitamin D vitaminnal különösen a téli hónapokban jön jól, hiszen ekkor még nagyobb szükség van a különféle betegségek elleni védelemre. Míg nyáron jellemzően több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak az emberek, télen ez megcsappan, sőt a napfényhiány miatti D-vitamin hiánnyal is meg kell küzdeni. A kellő mennyiségű vitaminpótlás legjobb módja a multivitamin készítmény fogyasztás. A széleskörű választékból érdemes a Vegnum Multi-D vitamint választani, mely egy olyan komplex multivitamin készítmény, mely kétezer nemzetközi egység D-vitamint is tartalmaz. Ezenkívül tizennyolc alapvető vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz. Sőt, huszonkilenc különféle növény, gyümölcs és zöldség antioxidánsokban gazdag kivonata is megtalálható benne, melyek szintén hozzájárulnak az immunrendszer megerősítéséhez.

A Vegnum Multi-D vitamint elsősorban felnőttek számára fejlesztették ki, de tizennégy éves kor felett is szedhető. Akár várandós nők is szedhetik, ebben az esetben viszont nem szabad más vitamint szedni, például terhes vitamint. Mindössze napi egy kapszulát kell bevenni az étkezést követően bő folyadékkal és sokat tett egészsége megőrzése érdekében. A Vegnum Multi-D vitamin nagy előnye, hogy nem kell külön multivitamint és D-vitamint vásárolni, mivel ezekben a kapszulákban minden megvan, ami a szervezet támogatásához szükséges. Bővebb információkért látogasson el a vegnum.hu weboldalra!