Hodály vásárlása online egyszerűen!

A mobil hodályokat általában egész évben használják, ezért mindenféle időjárási szélsőségnek ki vannak téve. Ezért elengedhetetlen a kiváló minőségű anyagokból készült, tartós, stabil konstrukció. Emiatt hodályaink és óvóhelyeink oszlopai teljesen horganyzott, vastag falú acélból készülnek. Bővebben ezekről weboldalunkon olvashat majd.

Hodály online várja kedvezményes árakkal a gravetti.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket bátran, ha ön is minőségi hodályokat keres juh állományának.  A vízszintes oszlopok átmérője 60 mm, míg a függőleges oszlopok átmérője 76 mm. Ez különösen robusztussá teszi őket, és a teljes horganyzásnak köszönhetően kiváló védelmet nyújtanak a korrózió ellen. A PVC-t ponyvaanyagként használják minden farmon található menedékhelyen. A PVC különösen ellenálló anyag, tapintása a teherautó-ponyvához hasonló. A PVC hosszú ideig ellenáll az olyan erős, időjárási hatásoknak, mint a szél, hőmérséklet-változások, napfény és eső.

PVC hodályaink strapabíró belső hálószövettel is rendelkeznek, amely további tartást és szilárdságot ad a ponyvának. A farmon lévő óvóhelyeinkhez használt PVC ponyvák vastagsága 550 és 720 g/m² között van. A polietilén ponyvák általában kb. 180-300 g/m², és nem alkalmasak menhelyként való használatra. Területi hodályainkhoz általában nincs szükség tervezési engedélyre. A szabályozás azonban országonként és régiónként eltérő lehet. Ezért javasoljuk, hogy előzetesen tájékozódjon erről a témáról. A prémium minőségű szántóföldi hodály stabil sátor mezőgazdasági áruk és gépek tárolására, illetve juhok nevelésére. Amennyiben többet tudna meg és megtekintené hodályainkat online, keresse fel a gravetti.hu-t. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket tenne fel.