Horvátország ajánlatok olcsón elérhetők

A horvát konyha nagyon finom és változatos, a meglátogatott régiótól függően. Különböző konyhákra osztható, mint például a dalmát ételek, az isztriai konyha és a kontinentális konyha. Az ételeket nagyban befolyásolták a szomszédos országok, például Magyarország, Olaszország és Törökország. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Horvátország várja önt is az invia.hu weboldalon ezért ha idén nyáron itt nyaralna, akkor nézzen be hozzánk és tekintse meg jobbnál jobb ajánlatainkat. A gyönyörű trónok harcában látott tájaktól és a hihetetlen strandoktól kezdve a házi borig és a felejthetetlen kultúráig Horvátország meglátogatásának okai véget nem érő listát jelentenek.  Horvátország híres festői kavicsos strandjairól, amelyeket gyönyörűen átfed a kristálytiszta víz. Az egyik legismertebbjei a Zlatni Rat, más néven Aranyfok, tekintve, hogy a tengerpart csúcsa a szél és a víz elemeinek köszönhetően folyamatosan változtatja alakját. Ezután nem lesz meglepő, hogy a helyszín védett terület, valamint turisztikai mágnes vonzza a látogatókat ide a világ minden tájáról.

De ha inkább elmenekülne a tömeg elől, bérelhet egy hajót Hvarból, hogy élvezze a Stiniva-öblöt. Ez a tengerpart egy igazi rejtett drágakő, és csak hajóval érhető el! A Trónok harca turné teljes és hiteles élményét élvezheti (rengeteg közül lehet választani), de meglátogathatja a legnépszerűbb helyszíneit is, és újrateremtheti képeit a kedvenc jeleneteiből. Ez csak attól függ, hogy mennyit akar költeni, és a személyes preferenciákhoz alakíthato – de ez utóbbi sokkal szórakoztatóbbnak tűnik. Amennyiben többet tudna meg horvátországi útjainkról és megnézné az ajánlatokat nézzen be az invia.hu weboldalra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti ha kérdezni szeretne.