Fűkasza online vásárlása

Nem számít, mekkora vagy mennyire bonyolult, minden rotációs fűkaszának szüksége van egy motorra, hogy a penge elég gyorsan forogjon a fűszálak tiszta levágásához.

Fűkasza rendelhető széles kínálatban a fuxtec.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg teljes kasza kínálatunkat az árakkal együtt. A legtöbb rotációs fűkaszát belső égésű motor hajtja, amely két vagy négy ciklusban működik. A két ciklusú motorok benzin és olaj keverékét égetik el, míg a négy ciklusú motorok benzint égetnek, és külön kenőrendszerrel rendelkeznek. Ugyanakkor népszerűek azok a rotációs fűkaszák is, amelyek zsinórral, újratölthető akkumulátorral vagy akár napenergiával működő elektromos motorokat használnak. A motorhoz egy fojtószelep csatlakozik, amelyet gyakran a kormányra szerelnek fel, és ezáltal az üzemanyag áramlik a motor felé. A sérülés elkerülése érdekében a motor leáll, ha a fojtószelepet elengedik. Néhány forgó fűkasza fojtószelepe lehetővé teszi a motor sebességének beállítását. A motor egy függőleges tengelyt forgat, amely egy nagy pengéhez van rögzítve, amely általában egyetlen acéldarabból készül, amely vízszintesen függesztve fekszik néhány centiméterrel a talaj felett. A penge általában 3000 fordulat/perc sebességgel forog és átvágja a füvet, amikor áthalad rajta. A pengék lehetnek egyenesek vagy íveltek.

Néhány pengét kifejezetten a fű apró darabokra vágására terveztek, amelyeket talajtakarásban lehet használni. A talajtakaró kasza fedélzetét úgy tervezték, hogy tárolja a vágásokat, amíg a talajtakaró penge fel nem apríthatja őket. Egyes kaszákat 2 az 1-ben kaszának neveznek, és zsákos kaszaként is használhatók. Amennyiben megtekintené teljes fűkasza kínálatunkat nézzen be a fuxtec.hu weboldalra, ahol megtalálhatja az árakat, a teljes kínálatot és további információkat is a berendezésekről.