Hova menjen terhesgondozásra?

Amikor az embernek valamilyen fajta nőgyógyászati problémája akad, akkor a legtöbb esetben gyorsan kinéz egy nőgyógyászati rendelőt, feliratkozik, és elvégezteti a szükséges vizsgálatokat, valamint megcsinálja a kezelést. Azonban akkor, amikor egy nő terhes lesz, már alaposabban meg kell néznie, hogy hova is szeretne kismama gondozásra járni, hiszen kilenc hónapig bizalmába kell majd fogadnia az illető orvost, és rá kell bíznia a babáját is.

A magán nőgyógyászati rendelő Debrecen környékén szerencsére már megtalálható, így nincs rákényszerülve arra, hogy a kórházba járjon ellenőrzésekre, és órákat álljon a sorban. A magánrendelőknek az a másik nagy előnyük, hogy minden páciensre jut idő, és nem az az érzése az embernek, hogy „át akarnak esni” a vizsgálaton, hanem az, hogy törődnek vele, időt, és energiát fordítanak arra, hogy jobban legyen. Ez pedig nagyon sokat számít, főleg akkor, ha egy kismamáról van szó. Amennyiben Ön debreceni lakos, akkor mindenképpen jó, hogyha felkeresi Dr. Tornai Péter magánrendelőjét. Mivel ez az ember nem csak nőgyógyászatra, hanem szülészetre is specifikálódott, sőt, még nagy múltú szakmai tapasztalattal is rendelkezik, bátran megbízhat benne. Látogasson el a www.mamadoki.hu weboldalra, és nézzen körül Ön is a leírások között. Biztosan nem fog majd csalódni.

Hogyha kétségei lennének mindezekkel kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot az ottani páciensekkel, akik már igénybe vették a doktor segítségét, és kérje meg őket, hogy mondják el véleményüket, tapasztalataikat. Hogyha pedig a rendelővel szeretné felvenni a kapcsolatot, és itt feltenni a kérdéseit az illetékeseknek, akkor arra is van lehetősége, amennyiben a +36 30 958 2421-es telefonszámot tárcsázza, vagy pedig az info@mamdoki.hu e-mailcímre ír levelet.