Országos szépségverseny gyermekek részére

Már régóta szeretné megmutatni a nagyközönségnek, hogy az Ön gyermeke mennyire különleges, tehetséges és nem utolsó sorban még mindezek mellett még szép is. Akkor ne habozzon, jelentkezzen!

Gyermek szépségverseny a www.kasszandra.hu weboldal által. A honlapunkon található űrlap segítségével könnyedén bejelentheti a gyermekét a szépségversenyre. Minden olyan gyermeket szívesen várunk, melyek még nem töltötték be a 16. életévüket és úgy érzik, hogy van bennük valami plusz. Nem félnek a szerepléstől és a reflektorfénytől. Csak arra várnak, hogy kipróbálhassák a kifutót és azt a csillogást, melyben sokszor csak a legnagyobb sztárok részesülnek.  Az űrlap kitöltése mellé, csak egy fényképre lesz szükség, amely alapján elbírálhatjuk a jelentkezést. A jelentkezést követően 8-10 munkanapon felvesszük a kapcsolatot mindazokkal, akik számára további lehetőségeket biztosítunk. A szerződés megkötése után, egy fotósorozat készül az újdonsült versenyzőről. A legjobb képeket közösen a szülőkkel válogatjuk, melyekkel későbbiekben indulhat a versenyen.

Az országos szépségversenyre kortól függetlenül 200 gyerek kerül beválogatásra, melyek később csoportosítva lesznek. A korosztályok a 0-2, 2-5, 5-10, 10-13 és a 13-16 és korosztály. A szépségversenyen való szerepléstől függetlenül a gyermekek mind ajándékban részesülnek, és további lehetőségre is szert tehetnek, mivel a Menő Manó Gyermekmodell Management adatbankjába kerülnek megőrzésre a résztvevők adatai. Ez által bármikor sor kerülhet, egy olyan lehetőségre, amelyre nem is számítottunk. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi megadjuk a gyermeke számára azt, melyről mások csak álmodoznak! Elérhetőségünk: 0670-562-03-95.