.hu domain regisztráció, hosszabbítás vagy átregisztrálás néhány kattintással

Ez a rövid, angol kifejezés magyarra fordítva internetes tartománynévként ismeretes. A domain név azt a célt szolgálja, hogy a megjegyezhetetlen, hosszú számsorokból álló IP címeket egy megjegyezhető szó vagy szóösszetétel helyettesítse, ezzel könnyítve a weboldal keresést.

A domain keresővel kideríthető, hogy a kiválasztott .hu domain foglalt-e. Amint megvan az ideális név, érdemes lefoglalni, nehogy más gyorsabb legyen, hisz itt fontos a beérkezési sorrend. A .hu domain név kiválasztása fontos feladat, hiszen egy ütős név mindenképp hozzájárul az oldal látogatottságához. S az előrelátóak arra is gondolnak, hogy nagy siker esetén milyen módon bővíthetik a szolgáltatást, terméklistát a meglévő domain névvel, esetleg bővíthető-e maga a .hu domain név. A jó domain név választáson sok múlik, hisz ezzel találkozik először az érdeklődő, s ha nem jó, talán el sem jut a weboldalig.

Az awh.hu web hosting cég könnyű, papírmentes, teljesen elektronikus ügyintézést kínál a .hu domain nevek regisztrációjánál. S nem elég, hogy egyszerű, rendkívül gyors is. Az új .hu domain név regisztrációja az awh.hu ügyfélportálján keresztül néhány kattintással megtörténhet, s az online térben már pár óra múlva kezdődhet is a munka. Az awh.hu csapata könnyen kezelhető felületet biztosít a hatékony munkavégzéshez, így csak a megadott lépéseket kell követni és már kész is az egy évre szóló .hu domain regisztráció. A weboldalon természetesen van lehetőség a meglévő regisztráció hosszabbítására, továbbá átregisztrálásra is. Ezen munkafolyamatok ugyanolyan egyszerűen elvégezhetők. A .hu domain név regisztrációs díja elenyésző költséget jelent évente, így a nyilvántartásba vételi folyamat sem anyagilag sem más módon nem terheli meg az ügyfeleket. Élvezzék a technika csodáját, a villámgyors ügyintézést az awh.hu oldal segítségével!