Doxa órák – a technikai újítások úttörője

A Doxa márka több, mint száz éves történelme során kiemelkedő teljesítményt nyújtott és nyújt a mai napig is. A svájci származású, fiatal cégalapító 1889-ben hozta létre a Doxa óragyárat

A Doxa órák gyártása során az elsődleges szempont mindig a kiváló minőségű anyagok felhasználása, emellett a kedvező áron történő forgalmazás már csak hab a tortán. A szíj, a tok, az üveg, a csatok mind magas minőségű alkatrészek, melyek lehetővé teszik, hogy a Doxa órák időtállóak és megbízhatóak legyenek. A megfelelő szaktudás elengedhetetlen részét képezi a minőségi óragyártásnak. A Doxa órák zöme már kvarc szerkezettel ellátott, ez látható az orauzlet.hu weboldalon található kínálatban is.

A Doxa órák igen széles árkategóriában mozognak, így megtalálhatók az elérhető árak mellett a kimondottan luxus kategóriába eső modellek is. A széles választék azonban még inkább közkedveltté teszi ezt a márkát. Mivel az óra öltöztet, nagy hangsúlyt kell fektetni gyártás során a designra is a különböző funkciók mellett. A Doxa ezt sem hagyja figyelmen kívül. A bőr, nemesacél vagy kaucsuk szíjak különböző divatos színekben és mintázatokkal ellátva ékesítik az óra szerkezetet. Az orauzlet.hu webshopon kapható Doxa óráknál többnyire zafírból készülnek az órák üvegei, s ez az anyaghasználat is a strapabírást növeli. Az orauzlet.hu oldalon férfi és női Doxa órák is kaphatók, mindkét nem számára elegánsabb és sportosabb, hétköznapibb darabot is találni a termékpalettán. Természetesen kiegészítők is kaphatók az órákhoz, ezzel biztosítva a változatos csuklóviseletet. Rendelje meg innen a Doxa órák valamelyikét és vásárlását a kosárértéktől függően értékes ajándékokkal jutalmazzák meg! A készletről kiválasztott termékek akár 1-2 napon belül meg is érkezhetnek a címzetthez. Ne habozzanak!