Insomnia ellen, magnézium

Mindenki szervezetének szüksége van magnéziumra, de legfőképpen az időseknek és a nőknek, mivel nálunk jelentkeznek legnagyobb számban az alvatlanság tűneti. Rendszeres magnézium pótlással, javíthatunk az alvásproblémáinkon.

Insomnia 63 %-ban nőknél, míg a férfiak esetében csak 54 %-ban jelentkezik a felmérések alapján. A napi 400-500 mg magnézium pirula szedésének mellékhatásaként hasmenés jelentkezhet, ezért ajánlottabb a nyugodt alvás érdekében a bőrön át bejuttatni a szervezetünkbe. Az Ősi magnézium pumpák gyors segítségnek bizonyulnak alvásproblémák és éjjeli görcsök esetén. 20 pumpányi Ősi magnézium koncentrátum, 257 mg elem magnéziumot tartalmaz. Napi használat esetén, a leghatékonyabban juttathatjuk a szervezetünkbe a szükséges magnézium mennyiséget. A különböző étrendkiegészítőkben alkalmazott magnézium-oxid általában nem tud teljes mértékben felszívódni a szervezetünkben.

A pirula vagy tabletta formában bevitt magnézium sok esetben 93%-ban nem oldódik fel, így mind lerakódik a belekre. A fel nem szívódott magnézium, súlyos hasmenéssel járhat, mindaddig még a szervezetünkben megtalálható a lerakódás. Az Ősi magnézium koncentrátum olajos állagú, ám nem olaj. A készítmény valójában csak ásványi sókból és vízből áll. Az alvászavarokkal küzdőknek ajánlott az Ősi magnézium koncentrátum kipróbálása. Elegendő csak annyit tennünk, hogy esténként a homlokunkat, kézfejünket, illetve a mellkasunkat jól átdörgöljük vele. A magnézium koncentrátum egy bizonyos sós érzést kelt a bőrön. Amennyiben ez az érzés Önre zavarón hat, 20 perc után nyugodtan letörölheti, a hatása nem vész el. Amennyiben szeretné kipróbálni, kattintson a www.osimagnezium.hu weboldalra, ahol könnyedén megvásárolhatja.