Juki varrógépek nagy választékban

Egy ipari varrógépnél mindig fontos, hogy jól választjuk és minőséges, illetve márkás gépeket vásároljunk, hiszen nap, mint nap nagy terhelés állá kerülnek, melyet el kell, hogy bírjanak, hiszen ilyen helyeken nincs tolerálva a csúszás, illetve a fennakadás.

Juki varrógépek széles választékával várjuk minden kedves vásárlónkat a honlapunkra látogatva. Amennyiben szeretne többet megtudni erről a márkáról, akkor tartson velünk. A Juki varrógépek nagy múltra tekintenek vissza, melyek mára már sok változtatáson estek át. A ma kapható Juki varrógépek mind digitalizálva vannak, igy digitalizált mechanizmussal rendelkeznek, melyből következik, hogy sokkal minőségesebb varrást kivitelezhetünk vele. Külön szeretném kiemelni a Juki DDL-900CF modellt, amely egy nagysebességű reteszelő varrógép. Ez a modell a legújabb zászlórögzítő gép. A digitalizált függőleges és vízszintes vezérlési mechanizmus lehetővé teszi azt, hogy sokkal egyszerűbben beállíthatjuk a gépet a kívánt programra.

Ugyanis rendelkezik egy kis panellel, ahol az anyagtól függően betápláljuk, hogy mivel fogunk dolgozni, majd ezt követőn a gép maga mindent beállít. Továbbá az is a digitalizálásnak köszönhető, hogy könnyebben elérhetjük a minőséges varratokat, ugyanis beállítási értékek tárolhatóak is. Ezt a modellt a nagyon stabil és minőséges varrat jellemzi. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, ahol minden további információt megtalál, illetve a teljes kínálatunkat is megtekintheti. Kattintson a tekin-group.hu oldalán. Illetve elérhetőek vagyunk még a +36 96 900 206, +36 70 361 5079-es telefonszákon, vagy írhat nekünk az info@tekin-group.com e-mail címre. Forduljon hozzánk bizalommal!