Kérd te is a Jobtain munkaerő kölcsönző segítségét!

A Jobtain a lehető legjobb választás a munkavállalók, valamint a munkaadók számára. Ha még nem ismered a Jobtain HR Szolgáltató Kft-t és annak tevékenységét, akkor érdemes tovább olvasni, az alábbiakban hasznos információkat osztunk meg veled!

Jobtain munkaerő kölcsönző a munkavállalók és munkáltatók számára egyaránt hasznos. A Jobtain HR Szolgáltató Kft közel húsz éves múltra tekint vissza, melynek során folyamatosan fejlődtek és sikeresen működtek. A Jobtain legfőbb célja, hogy a munkaerőhiánnyal küzdő cégek és a dolgozni vágyó munkavállalók találkozni tudjanak egymással. A vállalt sikerét mutatja, hogy jelenleg is közel kétezer dolgozó végzi munkáját a Jobtain szárnyai alatt. A Jobtain egyik legfőbb értéke, amelyre a leginkább büszke, hogy emberközpontú. A vállalat nem arcnélküli szavakként kezeli az embereket, hanem olyan hús-vér emberekként, akiknek igyekeznek segíteni, hogy boldogulni tudjanak és elérjék céljukat, vagyis munkához jussanak. A cég legfőbb szolgáltatása a munkaerő kölcsönzés. Manapság nagyon sok vállalat bizonyos pozíciók esetében a munkaerő kölcsönzést alkalmazza.

A munkaerő kölcsönzés azért előnyös a cégek számára, mert költség- és energiahatékony. Ez azt jelenti, hogy az adminisztrációval, toborzással, bérszámfejtéssel, továbbá ki- és beléptetéssel kapcsolatos anyagi, valamint időbeli terhek hatékonyan csökkenthetők. Nem csupán a munkaadók, hanem a munkavállalók szempontjából is előnyös a munkaerő kölcsönzés, főleg abban az esetben, ha a Jobtain segítségével talál munkát! A Jobtain biztosítja, hogy minden törvényes keretek közt történjen, így biztosan teljes mértékben bejelentve állhatsz munkába. Ha szeretnél bővebb információkat megtudni, akkor látogass el a jobtain.hu weboldalra!