Készítsd el hanganyagod prémium minőségű stúdióban!

Ha a legjobb hangstúdiót keresed, ahol a hangfelvételeket professzionális körülmények között készítheted el, ahol korszerű technikai háttér vár és egy tapasztalt csapat, akkor a Nortyx Hangstúdiót neked találták ki. Amennyiben bérbe veszed stúdiónkat olyan zenét tárhatsz a közönség elé, melynek hangzása teljesen kifogástalan lesz, mely megörvendezteti a rajongóid.

A stúdióbérlés során mi egyszerűen mindent megadunk ami ahhoz kell, hogy a végeredmény sikeres legyen. A hangstúdió rendszertechnikáját például egy nemzetközileg elismert hangmérnök segítségével állítottuk össze. Minden trükköt, és fondorlatot megvalósítottunk, amit csak tudtunk. A felvételekhez kizárólag minőségi és márkás mikrofonokat, előfokokat, és hangkártyát használunk. A stúdióbérlés során olyan profi körülmények várnak, melyek biztosítják, hogy egyidejűleg akár 28 bemeneten tudj hangszereket rögzíteni, sőt egyszerre több, különböző típusú mikrofonnal tedd ezt.

A Nortyx Hangstúdióban a felvételeid mastereljük referencia stúdió monitorokon, méghozzá a világ legjobb mastering pluginjeivel és hardvereivel. A színvonalasan kivitelezett keverést és masterelést digitális és analóg eszközök egyidejű használatával oldjuk meg, így a végeredmény nem csak tiszta és hangos lesz, hanem egyben az analóg eszközökre jellemzően meleg hangzású is. A stúdióbérlés során épp úgy érezheted hát magad, mintha a legnagyobb amerikai, vagy angol stúdiók egyikében lennél.

Ha fontos számodra a siker és a minőség, ha a rajongóidat nem akarod cserben hagyni, akkor béreld ki azt a stúdiót, ahol minden adott ahhoz, hogy a hangzás magával ragadó legyen. A Nortyx nem hagy cserben, mi még a lehetetlent is megtesszük, hogy maradéktalanul elégedett lehess. Kérj időpontot és máris készséggel állunk rendelkezésedre prémium minőségű hangstúdiónkkal!