Kétlépcsős tisztító mechanizmussal rendelkező asztali víztisztító

Hiába jó minőségű hazánkban a csapvíz, sokan még akkor sem szívesen fogyasztják, ha nem látható semmilyen szennyeződés és nincs kellemetlen íze vagy szaga a víznek. Akár zavaros a víz, akár látszólag tiszta, a Wellnet asztali vízszűrő alkalmazásával biztos lehetsz benne, hogy a víz tiszta, finom és egészséges lesz!

Asztali víztisztító tökéletes választás, ha szeretnél biztos lenni abban, hogy a víz valóban tiszta és egészséges. A Wellnet víztisztítók, már több, mint ötvenezer háztartásban megtalálhatók. A kétlépcsős víztisztító mechanizmusnak köszönhetően a víz valóban tiszta lesz. Az első fokozat során a víztisztító megtisztítja a vizet a lebegő anyagoktól. A második fokozat során a nagy aktív felülettel rendelkező aktív szén adszorbeálja a csapvízben lévő halogénezett metánszármazékokat, az aktív klórt, valamint az íz- és szagrontó vegyületeket. Gyakorlatilag mindent kiszűr a víztisztító, amire nincs szükség és csak rontja a víz minőségét. Az értékes mikro- és makroelemeket viszont benne hagyja a vízben, melyek támogatják az egészséget.

Az asztali víztisztító használatával nem kell a továbbiakban palackozott vizet vásárolnod, így a környezetért is tehetsz! Nem túlzás kijelenteni, hogy az asztali víztisztító környezetbarát megoldás. Az asztali víztisztító alkalmazásával a családtagokat is könnyebb rávenni a vízfogyasztásra, így egészségesebbé válhatnak. A Wellnet víztisztító igazán kedvező áron kapható, ráadásul beüzemelése igazán könnyű, nincs szükség szakember segítségére hozzá. Ha neked is fontos saját és családod egészsége, akkor érdemes beszerezned egy Wellnet asztali víztisztítót! Ha bővebb információkra van szükséged, esetleg megtekintenéd a termékeket, akkor látogass el a wellnetviztisztito.hu webáruházba!