Klímaszerelés Szombathely és környékén, térségében

Klímaszerelés Szombathely 50 kilométeres körzetén belül. Ingyenes helyszíni felméréssel, tanácsadással, gyorsan, korrekt áron. Ha tanácstalan, hogy milyen típusú és mekkora teljesítményű klímát vásároljon, hívjon bizalommal a 06308428938-as telefonszámon.

Klímaszerelés Szombathely területén és környékén garanciával! Tóth Lászlónak hívnak, több éves múlttal rendelkezem a klímaszerelés területén. Vállalom lakossági és ipari ügyfelek részére klíma telepítését, beszerzését, karbantartását rövid határidővel, légtechnika kivitelezését, szivárgásvizsgálatot. A 14/2015. (II. 10.) Korm. rendelet értelmében kizárólag olyan vállalkozás végezhet klímaszerelési és értékesítési tevékenységet, aki rendelkezik a szükséges képesítéssel, felszereléssel és regisztrálva van a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál.

Telefonos időpontegyeztetés után a helyszínen segítek megtervezni a klímaberendezés legoptimálisabb elhelyezését a hatékony működés biztosításának érdekében. Igény szerint segítek kiválasztani az ügyfél igényeinek leginkább megfelelő teljesítményű és kialakítású készüléket, valamint a megrendelést is intézem. A legtöbb magyarországi forgalmazóval kapcsolatban állok, így nem gond, ha az ügyfél választása akár Japánban gyártott típusra (Daikin, Aux, Panasonic, Mitsubishi), az egyre jobb minőséget prezentáló kínai készülékre (Gree Midea, Rcool), vagy bármilyen más gyártótól származó típusra esik. A legtöbb esetben a készülék használhatósága, hatásfoka nem azon múlik főleg hosszú távon, hogy ki gyártotta a készüléket, hanem hogy kitől veszik a készüléket és ki szereli be.  Bármi kérdése van, hívjon a 0608428938-as telefonszámon, vagy tájékozódjon a triplaklíma.hu oldalon.