Hegyikristály termékek vásárlása az interneten

A kristályok a test energiaközpontjaival együttműködve eltávolítják az energiaelzáródásokat és meggyógyítják a testet, az elmét és a szellemet. Emeli a rezgéseket és megújítja energiáját, amely átalakítja a jólétet. Kristály karkötők viselése a test különböző oldalán különböző módon hat ránk. Amikor bizonyos drágaköveket visel a bal csuklóján, belső elmozdulásokat tapasztal. Amikor kristályokat visel a jobb csuklóján, akkor irányítja az energiát, amelyet a külső környezetébe fektet.

Hegyikristály karkötők rendelhetők az asvanyajandek.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide és tekintse meg a teljes hegyikristály kínálatot a legszebb karkötőkkel amelyeket kedvezményes áron rendelhet. A test bal oldala, amelyet női oldalnak tekintenek, a belső énnel foglalkozik. A testén kívülről kap energiát, és segít abban, hogy pozitív „elmozdulásokat” végezzen, amelyek gyógyító energiákat küldenek a testen keresztül. Jobb oldala, amelyet testének férfias oldalaként tekintenek, a „cselekvés” oldala. Ez irányítja azt az energiát, amelyet a külső környezetbe fektet, és azt, hogy miként cselekszik a külső világban. A test bal oldala foglalkozik belső énjével,  és ellenőrzi a külső környezet stresszeit.  Viselje kristály karkötőjét a bal oldalon, ha meg szeretné kapni annak gyógyító energiáját és belső előnyeit.

Például viseljen Ametisztet a bal oldalán, ha csökkenteni szeretné az érzelmi stresszt. Hogy megvédje magát a negatív energiától, viseljen fekete turmalint a bal oldalán. Ez a legérzékenyebb oldala, és foglalkozik a változtatással, amelyet belülről szeretne végrehajtani. Jobb oldala inkább arról szól, hogyan cselekszik és irányítja a külső környezetbe juttatott energiát. Amikor ki akarja küldeni az erejét, és másoknak megadná gyógyító tulajdonságait, viselje a Kristály karkötőt a jobb oldalon. Amennyiben megtekintené teljes kínálatunkat keresse fel az asvanyajandek.hu weboldalt.