Mezőgazdasági gépek mentése Pest megyében

Ha vezetése közben problémája van a mezőgazdasági gépével, próbáljon minél előbb eljutni az út jobb oldali sávjára. Amikor lehúzza járművét az útról, tartsa szem előtt a következő biztonsági eljárásokat. Bővebben erről weboldalunkra kattintva olvashat majd.

Mezőgazdasági gépek mentése Pest megye környékén elérhető a 024automentes.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha többet szeretne megtudni az ilyen gépek meghibásodásáról és arról, hogy ilyenkor mit kell tennie. Próbáljon a jobb sávon haladni, amíg le nem tud parkolni az út szélén. Ez az elhelyezés akkor térül meg, amikor készen áll az úttestre való visszatérésre, mert észreveheti a szembejövő forgalmat, még mielőtt baleset történne. Ha a motor közvetlenül az megy tönkre, és nem tud letérni az útról, ne szálljon ki az autóból! Holt járműben ülni, és a forgalom is veszélyes lehet de a nagy sebességű utakon a gyaloglás megkísérlése öngyilkosság. A legtöbb úton erősen járőröznek, így biztos hamar észreveszik, ha baj van mezőgazdasági gépével az úton.

Akár sikerült az út szélén parkolni, akár a forgalmi sávban ragadt, ne feledje ezeket a további biztonsági óvintézkedéseket: Hajtsa le az ablakot a vezető oldalán, akasszon ki egy fehér ruhát vagy papírdarabot, és tekerje vissza az ablakot, hogy rögzítse a helyére, hiszen a ruha vagy papír figyelmezteti a járművezetőket, hogy a járművével baj van, és hogy járják körbe. Ha tudja, hogy közúti segítségre lesz szüksége, használja a mobiltelefonját, hogy felhívja csapatunkat segítségért. Bővebb leírásért és szolgáltatásaink listájáért keresse fel a 024automentes.hu weboldalt és itt mindent megtudhat, ráadásul megtekintheti elérhetőségeinket is, ha bármikor fel kellene vennie velünk a kapcsolatot. Ha meghibásodik mezőgazdasági gépe bátran hívjon minket segítségül.