Körömágyhosszabbító a szép körmökért

A körömágy hosszabbító vastagabb összetételű építőzselé. Négy különböző rózsaszín bőrtónusban kapható, így klienseinek még több választási lehetőséget biztosítunk. A színek természetesen működnek, és nem adnak mesterséges megjelenést a körmöknek. A gél alkalmas természetes körmökre, műhegyekre vagy sablonok segítségével körömkészítésre. A körmöt egy rétegben építheti fel, amivel jelentősen időt takaríthat meg.

Körömágyhosszabbító a szép körmökért a marilynails.hu weboldalon érhető el, tehát nem kell messzire mennie minőségi termékekért, érdemes benézni hozzánk ha éppen ezt keresi. A gondosan megválasztott árnyalat és a megfelelő fedés lehetővé teszi a körömhibák elrejtését, a körömfelület meghosszabbítását és egyúttal a természetes megjelenés megőrzését. Válassza ki az ügyfele bőrtónusához legjobban illő árnyalatot, és alkosson tökéletes franciát, vagy játsszon valamilyen különleges mintával. Építsen extrém stílust egy nagyszerű tartású és hihetetlen tartóképességű zselével. Üzletünkben minden termék megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. A gyártás során betartják a kozmetikai iparra vonatkozó szabályokat.

A gélek vastagabb viszkozitásúak és nagyon jók sablonokhoz. A gélt nagyon könnyű reszelni és megtartja a formáját. Használhat fedőlakkot, de fényesre csiszolható változatban is kapható. A formázó gél rózsaszín és szuperfehér színben, valamint 3 különböző terepszínben kapható, melyek ideálissá teszik a francia körmökhöz, vegye figyelembe, hogy a pigmentek miatt a rózsaszínt vékony rétegekben kell beépíteni a hőtermelés miatt. Különösen alkalmas normál és kemény körmökre. További információkért és rendelésért keresse fel bátran a marilynails.hu weboldalt, ahol megtekintheti majd a teljes kínálatot is.