Kartaltex márkájú országos Hotel Textil, törölköző, paplan, párna szállítás 24 órán belül

Átkutathatja az egész országot, és soha nem talál olyan köntöst, amely olyan nedvszívó, mint a frottír darab. Mindenki szeret egy puha frottír köpenyt maga köré csavarni reggel, közvetlenül a zuhany után. Képzelje el magát, frottír köntösében a verandán egy csésze kávéval és egy könyvvel, közvetlenül azután, hogy a reggeli edzés után kijött a gőzölgő forró zuhany alól. Hát nem ez a legnagyobb luxus?

Kartaltex márkájú országos Hotel Textil, törölköző, paplan, párna szállítás 24 órán belül. Mindez várja a mrtextil.hu weboldalon, tehát keresse fel minket és tekintse meg frottír köntösünket, amely többféle méretben és színben kapható, az egyik legelterjedtebb a szürke színű darabunk. Mitől olyan mennyei a frottír köpeny? Szoros szövésű hurkokból áll, amik plüssből, autentikus török ​​pamut frottírszövetből állnak, amelyet a legmodernebb malmokban készítenek szakképzett kézművesek, akik generációk szakértelmére támaszkodnak. A pamut köntös valóban az a csemege, amelyre egész teste várhat. A vastag, vágatlan hurkok kialakításának köszönhetően ez a fajta köntös általában melegebb, mint más anyagok. Ha frottír köpenyt vásárol, vegye figyelembe a hurkok hosszát (ez megmutatja, hogy mennyi nedvességet képes felszívni). A frottír köntösök több nedvességet szívnak fel, mint a hagyományos pamut köntösök. A frottír köntös felépítésének köszönhetően teljesen fényűző érzetet kelt a bőrén, amikor a fürdőből kijön. Nedvszívó és tökéletes a nedvesség elvezetésére.

A fürdőköpeny fantasztikus alternatíva szinte minden olyan ruhához, amelyet általában a házban visel. Ezek azon kevés személyes termékek közé tartoznak, amelyek egyensúlyban tartják a szükséget és a luxust. A fürdőköpenyeket úgy tervezték, hogy különféle funkciókat szolgáljanak, és az általuk nyújtott nyugtató hatás az egyik legfontosabb tulajdonság, amely a háztartásban szükségessé teszi őket. Webáruházunkban, a mrtextil.hu-n paplanokat és párnákat is talál, hotel minőségben.