Kösse meg online síbiztosítását!

A síelés az egyik legkedveltebb téli sporttevékenység. Jellemzően a magyarok inkább a szomszédos országok hófedte lankáira látogatnak el, főleg Szlovákiába, Ausztriába és Szlovéniába. De, emellett Olaszország és Franciaország sípályái is nagy népszerűségnek örvendenek.

Utasbiztosítás síelés – Ha Ön is szívesen hódol kedvenc téli sportjának és előszeretettel utazik külföldre, akkor érdemes síbiztosítást kötni. Sajnos a mai napig sokan vannak, akik erről megfeledkeznek és csak a vak szerencsében bíznak, hogy nem történik semmi baj. Ha pedig mégis, akkor ott az Európai Egészségbiztosítási Kártya. Ebben azonban nem érdemes vakon bízni, ugyanis az EU kártya nem fedez minden költséget. Érdemes tisztában lenni vele, hogy az EU kártya kizárólag az alap ellátást fedezi az állami intézményekben. Ez miért fontos? Ausztriában a síközpontok többségében magánkórházak üzemelnek, így, ha balesetet szenved, az komoly költségeket von maga után. Arról már nem is beszélve, hogy szükség esetén a hegyi vagy helikopteres mentés is rendkívül drága, milliós nagyságrendű kiadást jelent.

Csupán az Európai Egészségbiztosítási Kártyában bízni nem a legokosabb döntés. Érdemes síbiztosítást kötni, hogy nyugodtan átadhassa magát a téli sportok adta örömöknek. A biztosítást akár online is meg tudja kötni az AXA Biztosító online platformján. Ráadásul bankkártyás fizetés esetén a vásárlás után akár fél perccel megkaphatja a biztosítási kötvényét. Az AXA síbiztosítása többek közt tartalmazza a huszonnégy órás asszisztenciát és tolmácsszolgálatot, az orvosi és kórházi kezelést, továbbá a helikopteres és hegyi mentést. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el az axa-assistance.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!