Vízlágyító készülék, ami könnyedén eltávolítja a felesleges anyagokat!

Mit csinál a vízlágyító készülék? A vízlágyító eltávolítja a felesleges mennyiségű kalciumot és magnéziumot az otthoni vízből. Ezek a kemény vízben található ásványi anyagok lerakódást okozhatnak a vizet használó készülékeken, berendezési tárgyakon, sőt az edényeken és a ruhaneműken is. A víz lágyításával meghosszabbítja készülékeinek élettartamát, eltávolítja a szappanlerakódást és a vízkőlerakódást, foltmentes szerelvényeket, foltmentes edényeket és puhább ruházatot biztosít.

Vízlágyító készülék várja a lehető legjobb árakkal és folyamatos akciókkal a bolt.agroviz.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és itt mindent megtalál amire szüksége lehet.  A vízlágyító két tartályból áll; az első tartály a gyantatartály, amely nátriumrészecskékkel borított gyantagyöngyöket tartalmaz. A vízlágyító úgy működik, hogy kemény vizet mozgat a gyantán. A kalcium és magnézium a gyantagyöngyökhöz tapadva helyettesíti a nátriumrészecskéket, így a maradék lágy víz tovább tud jutni otthona csapjaira és készülékeire. A második tartály a sóoldat tartály. Ez az a tartály, amelybe sót teszünk. Végül a lágyítótartályban lévő gyanta annyi kalciumot és magnéziumot fog összegyűjteni, hogy már nem képes lágyítani a vizet.

A vízlágyítónak regenerálódnia kell, ami azt jelenti, hogy a gyantát sóoldattal öblítik ki a sóoldat-tartályból. Ezt követően a vízlágyító ismét készen áll arra, hogy eltávolítsa az ásványi anyagokat a kemény vízből. A vízlágyító sója olyan, mint a benzin az autóban. Az öblítőnek nemcsak sót kell tartalmaznia, hanem megfelelő sófajtának kell lennie az egység számára, hogy biztosítsa az öblítő megfelelő regenerálódását. További részletekért és rendelésért keresse fel a bolt.agroviz.hu-t és itt megtalálhatja a teljes kínálatot az árakkal együtt.