Kreatív képek a világról, amik görbe tükröt mutatnak társadalmunknak

Gyakorlatilag napestig lehetne arról írni, hogy mekkorát változott a világ mindössze pár évtized alatt. Sokszor azonban pár kép jobban szemlélteti ezt, mint maguk a szavak.

Kreatív képek a világról ,amik bemutatják a valóságot a mindennapokról. Míg régen a gyerekek tetőtől-talpig sárosan tértek haza, sőt szabályosan haza kellett ráncigálni őket a játszótérről vagy a focipályáról, úgy a mai gyerekeknek már azért kell szólni, hogy menjenek ki egy kicsit a szabad levegőre és játszanak odakint a különféle okos eszközöket mellőzve. Míg régen inkább könyveket és újságot vettek az emberek kezükbe, manapság már inkább okos eszközöket. Ezzel csak az a baj, hogy sokszor menet közben is kénytelenek letenni, amivel saját és mások épségét is veszélyeztetik. Úgy tűnik, hogy a modern technológia kicsik és nagyok életét is egyaránt uralja. Arról már nem is beszélve, hogy a nő ideál, de akár a férfit is említhetnénk, mennyire megváltozott. Régen, ha valakinek kilátszott a bokája már az is szemérmetlennek számított. Félreértés ne essen, az sem volt feltétlenül jó irány, azonban az sem feltétlenük egy jó irány, hogy ma már gyakorlatilag minden kinn van a kirakatban és leginkább a külsőségek számítanak.

De, az iskolákban is valami megváltozott. Régen a tanár a település leginkább megbecsült emberei közé tartozott. Manapság számos hírt hallani tanár verésekről vagy az USA-ban lövöldöző diákokról. Valami tehát nagyon megváltozott. Ha bővebben szeretné látni a listát, akkor érdemes ellátogatni az ezdejo.hu weboldalra, ahol a képek sokkal inkább prezentálják a pozitív, negatív változásokat, mint a szöveg. Tekintse meg Ön is a képeket és alkossa meg saját véleményét a társadalmat érintő változásokról.