M4 sport műsor a musor.tv-n

Mivel a legnépszerűbb tévéműsorokat jelenleg a streaming szolgáltatások készítik, az élő sport az egyetlen dolog, amihez még mindig kábel tv-re van szükség. Az élő sport világában pedig az m4 sport az ami összeköt minket a legfontosabb sporteseményekkel hazánkban.

M4 sport műsor elérhető a musor.tv weboldalon méghozzá teljesen díjtalanul, tehát nézzen be hozzánk és tudjon meg mindent az m4 sport műsorairól és megtekintheti akár a hétvégi sporteseményeket is. 102 millió ember nézte idén a Super Bowl-t például, ez egy átlagos év a televízió legnagyobb eseményének. Ez volt a tévében a legnézettebb dolog 1977 óta, amikor a Roots döntője 99 millió nézőt vonzott. És ez a tendencia az utóbbi években csak élesebbé vált; a 2010-es évek 10 legnézettebb programja a Super Bowl és a futballmérkőzések voltak, például a világbajnoki döntő. Ma már mindenféle sport uralja az élő televíziót, köztük az M4 sportot is. 1998-ban a 100 legjobb csatorna közül 25 az élő sporteseményeket közvetítő csatornák voltak. Két évtizeddel később ez a szám egészen 88-ra ugrott.

Először is, a tévében a meccsek nézése kényelmesebb, mint a stadionokba járni, hogy megnézzék azokat. Nagyon kényelmes otthon maradni és tévéjén nézni a meccseket az m4 sporton. Míg ahhoz, hogy egy meccset a stadionban nézhesse, el kell utaznia otthonából a stadionba, és szembe kell néznie a stadionok forgalmának torlódásával, még le kell parkolnia, és nagyon nagy az esély, hogy nem parkolhat a stadion közelében. Ennélfogva meglehetősen nagy távolságot kell megtenni. Másodszor, sok pénzt, időt és energiát takaríthat meg, ha úgy dönt, hogy meccseket néz z m4 sporton, ahelyett, hogy stadionokba menne. Az m4 sport műsoraiért keresse fel a musor.tv weboldalt és itt akár az egész heti műsort is megtekintheti majd teljesen ingyenesen.