Nottevit Skinny Sleep kapszula a nottevit.hu webáruházból

A Nottevit számos termékkel igyekszik vásárlói álmát még nyugodtabbá varázsolni. A Nottevit Skinny Sleep kapszula kiválóan támogatja a pihentető esti alvást, amivel a testsúly is kordában tartható, sőt a fogyás is beindítható általa.

Nottevit Skinny Sleep kapszula tökéletes mindazok számára, akik bár sportolnak és a táplálkozásra is ügyelnek, ennek ellenére mégsem sikerül lefogyni. Nagyon gyakran a sunyi módon felszökő plusz kilók hátterében olyan banális dolgok állnak, mint a nem megfelelő minőségű és hosszú alvás. Az, aki keveset vagy rosszul alszik, sokkal több élelmiszert vesz magához, ráadásul az anyagcseréje is belassul, ami további hízáshoz vezet. A rossz minőségű alvás hatására a leptin és a ghrelin nevezetű két étvágyat szabályzó hormon rendellenesen változik a normális értékhez képest. A leptin a zsíranyagcsere és az étvágy, valamint jóllakottság hosszú távú szabályozásában vesz részt. A ghrelin hormon, vagy másként úgy nevezett éhséghormon az éhségérzet kiváltásáért felelős. A nem megfelelő minőségű alvás a ghrelin érték növekedéséhez és a leptin szint csökkenéséhez vezet.

A Nottevit Skinny Sleep olyan egyedülálló készítmény, mely segít az éjszakai testsúlykontrollban és hozzájárul a pihentető alváshoz. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, így nem okoz hozzászokást. A Nottevit Skinny Sleep puha Soft Touch fóliabbevonattal rendelkezik, melynek köszönhetően megnyugtató, puha érzetet ad, valamint diszkréten fénylő fluoreszkáló hold motívumoknak köszönhetően akár a sötét szobában is könnyű megtalálni, ha nem akar lámpát kapcsolni! Ha szeretne bővebb információkhoz jutni vagy meg szeretné rendelni a Nottevit Skinny Sleep kapszulát, akkor látogasson el a nottevit.hu webáruházba! Próbálja ki Ön is a Nottevit Skinny Sleep kapszulát!