Mai névnap online is elérhető egyszerűen

Kissé eltérve a nyugati születésnapi ünnepségektől, ahol az ünnepeltet gyakran „díszvendégnek” tekintik, és arra számíthat, hogy egész este italt vásárol önnek, a névnapi összejöveteleken hagyományosan az ünnepelt tölti be a házigazda szerepét, italt vásárol a barátoknak, és gondoskodik arról, hogy a vendégeknek mindene meglegyen. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Mai névnap megtekinthető a nevnap.eu weboldalon, tehát keresse fel bátran weboldalunkat és itt megtalálhatja az összes információt a névnapokról és azt is megtudhatja, hogy ma milyen névnapot ünneplünk.  A megvendégelésért cserébe a vendégek hoznak apró ajándékokat (általában csokoládét, virágot vagy vodkát), ahogyan azt valaki születésnapján tenné. Elhangzik a magyar születésnapi dal is, mindenki együtt énekel az ünnepeltért. A névnapok annyira fontosak a magyar kultúra számára, hogy gyakran jól láthatóan megjelennek a tömegközlekedési eszközökön, így biztosítva, hogy tudja, kinek kell virágot vásárolnia aznap. A névnap forrása a katolikus egyháztól származik. Ezen az ünnepen az emberek ünneplik a szent nevét, és ajándékokat adnak azoknak, akiknek ugyanaz a nevük. Egyes országokban és régiókban a névnap még fontosabb, mint a születésnapjuk.

Szeretné névnapjukra ajándékkal meglepni szeretteit? A névnapi ajándék legyen személyes és egyéni. Az interneten manapság bármilyen ajándékot megtalálhat, egy kis meglepetéstől a nagy ajándékig, itt megtalálhatja a szükséges ajándékot. Válasszon ajándékot, amelyet szeretni fog, és lepje meg személyes üzenettel. Amennyiben a névnapokról tudna meg még több információt itt a helye nálunk a nevnap.eu weboldalon, hiszen itt megtalálja a mai névnapot és egyéb részleteket is, ha éppen érdekelné valamelyik név jelentése.