Matrica nyomtatás kedvezményesen!

Cégünk fotó minőségű matrica nyomtatást tud biztosítani minden kedves megrendelőnek, ráadásul 6 hónapos garanciát is vállalunk minden munkára. Kínálatunkban mindenki kedvére válogathat az öntapadós vinyl, az átlátszó fényes öntapadós vinyl, a oneway perforált ablakfólia, illetve a padlómatrica között, amelyek mind-mind igen kedvezményes áron kaphatóak a profi-reklam.hu weboldalon.

A Profireklám H&S Kft szinte mindenféle típusú matrica nyomtatást vállal méghozzá a legalacsonyabb árakon, és ha ön papírra szeretne nyomtatni, akkor azt is jelezheti nekünk. A felragasztott matricák igen figyelemfelkeltőek, és bármilyen formában meg lehet őket jeleníteni. Lehetnek oválisak, kör alakúak, lehetnek kicsik és nagyok, nálunk mindenki kedvére válogathat. A vinyl matricák előnyösebbek a többinél, mégpedig amiatt, hogy nem mosódik el rajtuk a festék, ha netalán víz érné őket, tehát ne is hólyagosodnak fel, mint például a papír alapú matricák. Ha kültéri matricát szeretne, és ha arra vágyik, hogy hosszútávon a helyén legyen, akkor a laminálás elengedhetetlen ehhez. Laminálással lehet igazán tartóssá varázsolni minden matricát.

A oneway vision lyukacsos ablakfólia pedig kisebb és nagyobb méretű üvegfelületek, kirakatüvegek dekorálására lehet megfelelő. A vinyl nyomtatható oldala fehér színű, a másik oldala pedig fekete, és ez a típus manapság már egyre kedveltebb és az utóbbi időben egyre felkapottabb. A padlómatricákat sem vetik meg az emberek, amik öntapadó fóliákból készültek. Ezeket a matricákat értelem szerűen a padlón helyezik el figyelemfelkeltés céljából. További információkért és bővebb leírásért mindenképpen érdemes fellátogatni weboldalunkat a profi-reklam.hu-t, és itt a teljes matrica kínálatot, illetve az árakat is megtalálhatja. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@profi-reklam.hu e-mail címen.