Megbízható, szakértő urológus Kecskeméten

Az urológia a húgyutak és a férfi nemi szervek elváltozásaival és betegségeivel foglalkozik. Bizonyos panaszok esetén azonnal urológushoz kell fordulni. Ha úgy érzi baj van, akkor nem szabad várni, mielőbb orvosi segítségre van szükség.

Urológia Kecskemét belvárosában férfiak, nők és gyermekek esetében. Az idősebb férfiak esetében gyakran, de akár fiatalabb korban is előfordulhatnak potenciazavarok. Ennek kivizsgálására, az okok felderítésére és kezelésére érdemes időpontot foglalni az urológián. Hölgyek esetében a vizelettartási zavarok, illetve hólyaghurut kivizsgálás, valamint kezelés terén tud segíteni az urológus. A gyermekeknél az urológián a herék helyzetének kivizsgálása, a vizelési panaszok okának kiderítése, továbbá a fitymabőr letapadásának, valamint szűkületének kezelése történik. Számos esetben lehet indokolt az urológiai vizsgálat. Ilyen például a vizelettartási zavar, a derék- vagy vesetáji fájdalom, melynek hátterében állhat vesedaganat, vesekövesség vagy veseciszta.

A női vizelettartási zavar oka lehet hólyagsérv, medencefenék gyengesége, fertőzés, de akár daganat is. Habár sok férfi nem beszél róla, sőt még saját magának sem szívesen vallja be, hogy merevedési problémákkal küzd, ettől függetlenül sok esetben javítható az állapot, ehhez viszont segítséget kell kérni. Az ejakulációs problémák és merevedési zavarok hátterében magas vérnyomás, pszichés gondok, hormonelérések és cukorbetegség is állhat. Ha véres vizeletürítésre lesz figyelmes, abban az esetben is azonnal foglaljon időpontot az urológián. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, illetve elérhetőségre van szüksége, akkor látogasson el az orvoskecskemet.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!